Celebrity

Tillykke med de 24 år, Emma Stone

- 07/11/2012

Vi har taget et kig på en smukke og sjove fødselars tøjstil -både på den røde løber og privat.

Emma Stone, som i virkeligheden hedder Emily Jean Stone, er siden sit gennembrud i 2007 blevet mere og mere anerkendt for sin kække og charmerende facon, gode humør, røde hår og ikke mindst sit talent som skuespiller.

Emma Stone har mere end én gang modigt matchet sit flammefarvede hår med andre røde nuancer i tøjet – som for eksempel da hun ankom til premieren på ‘Friends with Benefits’ (se billedet nedenfor) i pink og rød og lignede en ægte Hollywood-stjerne.

Style fight: Emma Stone vs. Jennifer Lopez …

Emma Stone skifter tit hårfarve i forbindelse med forskellige filmroller. Nogle gange er hun honningblond, andre gange platinblond, men oftest har hun sin egen, karakteristiske, mørkerøde kulør.
Hun (og hendes stylister) er enormt gode til at lade Stones red carpet-looks matche den hårfarve, hun har i det øjeblik.
Hun har de forgangne måneder været meget inspireret af sæsonens pastelfarvede tendenser, men førger tit for at lade det meget blege, lyse look få modspil af et par knaldfarvede læber.
Kun sjældent ser man hende i mørke farver, hvilket er et held, da sort og andre dyster nuancer har det med at fjerne fokus fra Emma Stones egne lyse farver.

Style fight: Miranda Kerr vs. Emma Stone …

I privaten er Emma Stone kærester med skuespillerkollegaen Andrew Garfield (De mødtes under optagelserne af de nye ‘Spiderman’-film).
Når man ser de to på gaden, er Emma oftest i blade sko eller ballerinaer, jeans og meget gerne også en bouchlé-jakke.
En slags afslappet work wear-stil, om man vil.

I galleriet har vi samlet 10 billeder af Emma Stone – både privat og på den røde løber – hvor du kan lade dig inspirere af hendes stil.