Celebrity

Style Fight: Taylor Swift vs. Heidi Klum

- 10/01/2013

Hvis kjole var skønnest til People's Choice Awards. Se, hvad Taylor og Heidi havde på, og se flere af aftenens velklædte gæster

I går aftes var der fest i Los Angeles, hvor Hollywood-stjerner og popstjerner fik overrakt priser. Hvis ELLE skulle uddele en pris, ville det være for aftenens smukkeste kjole, og den pris ville vi give til Taylor Swift og Heidi Klum, der begge så skønne ud i lange rober.

Taylor Swift var smuk hvid kjole med slæb og dyb udskæring fra Ralph Lauren. Sangerinden bag hittet ‘We are never ever getting back together’ havde valgt fine turkise statement-øreringe, som føjede en smule farve til looket, men lod ellers kjolen være i fokus.

Heidi Klum var som altid ‘sex on legs’ og havde valgt en lang sort kjole med snit og glimmer fra Julien MacDonald, smykker fra Lorraine Schwartz og stiletter fra Christian Louboutin. Her på redaktionen er vi grønne af misundelse over, at man kan have en krop som Heidis efter at have født fire børn.

Hvis kjole er du mest til? Vurder kjolerne, og se andre af aftenens smukkeste kjoler (samt den lækre Eddie Redmayne) i galleriet nedenfor.