Celebrity

To stjerner – én tendens: Gennemsigtig og uden trusser

- 03/05/2013

Først Gwyneth Paltrow og nu danske Claudia Rex. Er det sommerens store trend?

Da stilikonet Gwyneth Paltrow d. 24. april viste sig på den røde løber til premieren på Iron Man III, var det i en ganske opsigtsvækkende kjole.
Den hyldede skuespiller med egen blog havde valgt en kjole med en bred, transparant del på begge sider. Og den var skåret så højt, at den fik diverse medier til at diskutere, hvorvidt Gwyneth Paltrow havde “lavet en Britney/Paris” og var gået i byen uden trusser.

Ved sidste års Danish Beauty Award havde danske Ibi Støving taget supermodellen Karolina Kurkovas tendens med matchende kjole og hovedpynt til sig. Se her

Den danske danser, Claudia Rex, var hurtig til at tage tendensen til sig, for da hun d. 30. april mødte op på den røde løber ved årets Danish Beauty Award i Cirkusbygningen i København, var det ligeledes i en kjole med gennemsigtige blonder.

26-årige Rex havde dog taget kjolen skridtet videre, og i stedet for at lade den transperante del være en bremme i hver side af kjolen, som ved 40-årige Paltrow, er danserens kjole gennegående gennemsigtig – men med et bredt stykke velour for og bag. Også denne kjole efterlod publikum til at gisne, om smukke Claudia var iklædt undertøj – eller ej.

Gwyneth Paltrow er i år kåret som årets smukkeste kvinde

Vi følger spændt udviklingen i modebilledet for at se, om sommerens hotteste tendens mon bliver kroler med transperante sider.
Og på den note vil vi skynde os ned i træningscentret …