Celebrity

Starspotting: Vi mødte Marc Jacobs i Paris

- 15/03/2011

ELLEs digitalredaktør var et smut i Paris, hvor hun fik lejlighed til at hilse på Marc Jacobs ...

Tænk at være sådan en fantastisk designer, at man kan redde to pigers weekend blot ved at tage ud at spise samme sted som dem…

Jeg, digitalredaktør Mette Marie Lei, var i weekenden i Paris for at bruge for mange penge, spise for fed bernaisesauce og venindehygge med min veninde, Lillie Gitte, som ejer skønhedssalonen, Dollface.

Det er efterhånden blevet lidt af en tradition, når vi tager til Paris, at vi lørdag aften spiser middag på den hypede og helt utroligt tjekkede restaurant La Société, hvor alt er alt for dyrt, men i de timer føler vi os så luksusagtige, at det er det hele værd.

Da vi i lørdags sad på La Société og var igang med at tage livet af vores anden flaske champagne, seatede tjeneren et bord lige ved siden af os med fem nydelige herrer. Det gik ret hurtigt op for os, at den ene af disse, en yderst veltrænet, men ikke særlig høj mand i strikket bruse og ditto stribet nederdel med slids, var selveste Marc Jacobs!!

Vi knugede hver især vores medbragte Marc Jacobs-tasker af ren fryd og prøvede at skjule vores jyske begejstring, men inden aftenen var omme lykkedes det for os at få en lille sludder og ikke mindst et par billeder med den dygtige yndlingsdesigner!

Oh, Marc Jacobs, what a treat…