Celebrity

SET PÅ INSTAGRAM: World Cup selfies og fodboldfeber

- 16/07/2014

At VM netop har fundet sted i Brasilien kommer næppe bag på nogen... Vi har ikke fulgt meget med i kampene, men har dog holdt øje med modebranchen og diverse kendissers færden i forbindelse med den verdensomspændende begivenhed... Se de sjoveste opdateringer fra Instagram i forbindelse med VM her:

Vinderen er fundet, trofæet er overleveret og Tyskland jubler endnu. World Cup 2014 er veloverstået og sikke en fest! Ikke at vi her på redaktionen går vanvittig op i den slags, men vi er dog glade for at følge med i hvem der er hvor, hvornår og med hvem. Og denne periode har ikke været anderledes.

Se også: Facts om World Cup vi kan forstå!

På instagram har op til flere celebs lags billeder op igennem de sidste par uger for at vise deres support til diverse fodboldhold, og der var der også et imponerende fremmøde af A-listers under selve finalen i Brasilien for få dage siden.

Se også: Heidi Klum som gammel dame? – Se forandringen

Se hvilken stjernekok den altid flamboyante Rihanna fik taget en selfie med, hvordan Gisele gjorde klar til at overlevere trofæet og hvem Heidi Klum (ikke overraskende) heppede på i galleriet herunder: