Celebrity

Set på Instagram: De bedste billeder fra London Fashion Week

- 22/09/2016

London Fashion Week er nu slut, og modeugen har budt på masser af fantastiske shows og events. Alle de største stjerner og modeller var selvfølgelig med, og du kan se alle de bedste modeuge-øjeblikke fra Instagram her.

Der har lige været modeuge i London, baby! 

London Fashion Week er nu netop slut, og det blev til en fantastisk modeuge med mange spændende shows og events. 

Læs også: ELLE-redaktionen: Her er vores 17 uundværlige apps, du skal downloade nu 

De mest eftertragtede modeller som Jourdan Dunn, Cara Delevingne, Winnie Harlow og Gigi Hadid var selvfølgelig med til den britiske modeuge – og heldigvis har de lagt en masse gode billeder ud på Instagram. 

Mens modellerne har gået på catwalken, sad skuespillere, musikere og bloggere fra hele verden på de forreste rækker og beundrede de mange nye tendenser, som de forskellige designere og modehuse præsenterede dem for. Udover modeller og kendisser, så var ELLEs Fashion & Beauty Director, Anne P. selvfølgelig også med til London Fashion Week. 

Se også: 15 stilikoner vælger deres ellos-favoritter i ny Instagram-kampagne 

Psst… Er du nysgerrig på, hvordan det ser ud, og hvad de forskellige kendisser laver, når de er til modeuge i London?  I galleriet har vi samlet nogle af de mange billeder, som er blevet delt på Instagram fra London Fashion Week til dig.