Celebrity

Se Rihannas nye, korte frisure

- 06/08/2013

Smukke Rihanna har endnu engang fået en hår-makeover. Se den nye frisure her

25-årige Rihanna er kendt for at skifte frisure næsten lige så ofte, som vi andre skifter underbukser, og nu har den smukke sangerinde endnu engang ladet sine lange lokker falde.

Hun har i noget tid haft langt, bølget hår og senest i en varm, lys farve. Men nu har Rihanna fået klippet håret helt kort med fine krøller, og har farvet det mørkt igen. På sin Instagram skrev hun forleden, at hun lige skulle vænne sig til den nye frisure, men vi synes nu, at en kort frisure klæder hende.

Her på redaktionen elsker vi i det hele taget Rihanna, som med sit mod og sin eksperimenterende og street’ede stil inspirerer os allesammen til at turde lidt mere. Det er vi ikke alene om at synes. Rihanna er efterhånden blev en af tidens mest indflydelsesrige unge stilikoner, og har designet en kollektion for det britiske highstreetmærke River Island, ligesom hun fulgte i Lady Gagas fodspor og designede en makeup-kollektion for kosmetikfirmaet MAC i maj 2013.

Følger du ikke allerede Rihanna på Instagram, kan det anbefales, for her lægger hun billeder op af sine shoppingfund og hverdagsoutfits. I galleriet nedenfor kan du se Rihannas bedste Insta-fashion (og ja, vi indrømmer da gerne, at vi er liiidt misundelige på hende…)

Sådan ser Rihannas hår ud nu. Hun ser lidt trist ud, men på sin Instagram skriver hun
bare, at hun lige skal vænne sig til det nye look.