Celebrity

Se Nicole Richies nye frisure

- 24/01/2013

Den petite stjerne, Nicole Richie, har fået ny frisure ...

Nicole Richie har fået ny frisure!
Det er en information, som ikke ville have fået mange til at løfte blikket, da den petite stjerne i første omgang blev kendt som Paris Hiltons ‘sidekick’ i et reality show på amerikansk (og dansk) TV.

Men i dag har Nicole Richie (med hjælp fra stjerne-stylisten Rachel Zoe) slået sit navn fast som en stilsikker karrierekvinde, som på én gang jonglerer ægteskab, småbørnsfamilie og egen virksomhed.
Med sit label ‘House of Harlow’ har Nicole Richie med stor succes skabt sig en buseness, hvor hun designer både accessories og ready-to-wear, og senest har hun også designet en kollektion til gravide.

Nicole Richies nye frisure

Når Nicole Richie får ny frisure, vil vi gerne vide det! For der er en god sandsynlighed for, at vi kunne tænkes at ville lade os inspirere til næste frisør-besøg.
hun har ellers høstet stor ros for sit look med de halvlange, bølgende lokker til årets Golden Globes tidligere på måneden, men alligevel har Nicole Richie besluttet sig for at lade lokkerne ryge.

I går lagde hun et billede ud på Instagram, som hun har taget, imens hun sad i frisørstolen.
Billedet som ses herunder, viser, at Nicole Richies nye frisure er en fin page, som er klippet lige ved skulderen med små etager klippet ind i.

 

Nicole Richies nye page-frisure