Celebrity

Se billederne: Jada er blevet gift samme sted som verdenskendte Hollywood-par

- 24/10/2022

Lørdag giftede Jada sig med sin kæreste gennem mange år, og det var ikke hvilket som helst sted, de to sagde 'ja' til hinanden.

Det har været et stort år for flere internationalt kendte kærestepar, der har fejret kærligheden og sagt ‘ja’ til hinanden med store bryllupsfester på vilde locations iført smukke brudekjoler.

Men også herhjemme har bryllupsklokkerne ringet, og den seneste i rækken til at tilslutte sig ægteskabet er popstjernen Jada, da lørdag giftede sig med sin kæreste gennem mange år. 

Parret blev gift i USA, hvor Jada siden midten af oktober har opholdt sig inden sin længe ventede stadionkoncert i Royal Arena, der finder sted 11. november.

Og det var selvfølgelig den klassiske bryllupsdestination for et hvert spontant par, der vil gøre lidt ekstra ud af brylluppet, som de to var taget til. Det var nemlig i verdens kasino-hovedstad, Las Vegas, der er fyldt med de såkaldte wedding chapels.

Og det var ikke ikke hvilket som helst wedding chapel, de lagde vejen forbi.

Det var nemlig det verdensberømte ‘A Little White Chapel’, der siden åbningen i 1951 har lagt hus til et overvældende antal af bryllupper mellem nogle af verdens mest berømte stjerner som for nylig blandt andre Jennifer Lopez og Ben Affleck og Kourtney Kardashian og Travis Barker.

 

Og noget kunne tyde på, at det danske sangtalent har været inspireret af Kourtney Kardashians korte bryllupsskjole og broderet slør.

Det var nemlig også den model, som Jada gik med til sit intime bryllup, hvor hun havde parret en orange top, matchende handsker og en kort sort nederdel med et halvlangt slør med broderede kanter. 

 

Læs ogå

12 par, du (måske) ikke vidste blev gift i Las Vegas