Celebrity

Se alle de glamourøse kjoler fra Billboard Music Awards 2016

- 23/05/2016

Den årlige amerikanske musikbegivenhed, Billboard Music Awards 2016 løb i går af stablen, og det var bestemt ikke smukke og glamourøse kjoler, der manglede på den røde løber. Se billeder fra den røde løber lige her.

Den amerikanske musikbegivenhed Billboard Music Awards 2016 fandt i går den 22. maj sted i Las Vegas, hvor blandt andet stjerner som Drake, Justin Bieber, Rihanna, Adele og The Weekend var blandt de nominerede til at modtage award-priser.

De dygtigste musikere, flotteste modeller og største skuespillere var at spotte på den røde løber i deres stilede outfits, og smukke kjoler, inden awards-showet for alvor blev skudt i gang.

Der var alt at spotte på den røde løber, lige Fra Ciara i en smuk, glamourøs, lang sølv kjole, til Kesha i et printet, cool suit og til Britney Spears i en sort, kort kjole med kappe. 

Læs også: ELLE Style Awards 2016: Her er alle vinderne!

I galleriet har vi samlet billeder af alle de smukkeste kjoler og celebrities til dig fra dette års Billboard Music Awards 2016. 

Glæd dig blandt andet til at se ‘Toxic’-stjernen Britney Spears, ‘Work’-sangerinden Rihanna og topmodellen Heidi Klum i de mest fantastiske og ekstravagante kjoler!

Klik eller ‘swipe’ dig igennem galleriet.