Celebrity

Sådan så din drømmefyr ud for 200 år siden

- 19/04/2016

En fyr fra Tennessee i USA lagde for nylig et billede af sin tip-tip oldefar ud på internettet, og det har taget verden med storm. Manden på billedet ligner skuespilleren, Matthew McConaughey så meget, at det næsten er skræmmende. Det inspirerede os til at dykke ned i gemmerne efter andre look-a-likes til vores nutidige drømmefyre. Se hvordan din drømmefyr så ud for 200 år siden lige her!

Der er ofte blevet delt billeder på internettet af personer, der ligner hinanden på en prik, men det er første gang, vi er faldet over look-a-likes med flere hundrede års aldersforskel.

Det ændrede sig da en fyr ved navn Sanders Parker delte et billede af sin tip-tip oldefar, online for nylig, som viste sig at ligne den Oscar-vindende skuespiller, Matthew McConaughey, på en prik.

Den næsten utrolige lighed har ført til store beskyldninger om, at der er Photoshop-snyd indblandet, men til disse beskyldninger kommenterede Sanders Parker på til ABC News

”Jeg ved, det er svært at tro på, i denne Photoshop-tid, at billedet ikke er redigeret, men det er i sandhed helt originalt. Min familie er ikke kløgtige nok til at gøre sådan noget.”

Selvfølgelig er det set før, at nogle træk er identiske og ens hos forskellige personer, men når vi kan gå så lang tilbage i tiden og historien og stadig finde så vilde look-a-likes, så kan vi ikke lade være med at blive fascineret af den menneskelige natur og evolutionen. 

Læs også: Så galt kan det gå med dine emojis

Og nu hvor vi har så mange søde mænd at kigge på, kan vi da ikke lade være med at glæde os over, at det tydeligvis også var tilfældet for kvinderne for 100-200 år siden. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de 10 vildeste look-a-likes på nutidens mandlige kendisser til dig. 

OBS! Lighederne kan muligvis skræmme og fremkalde chok hos sarte sjæle… Ej dog ikke, men det nogle af tilfældende er skæmmende identiske.

Psst… klik eller ‘swipe’ dig igennem billederne.