Celebrity

Ryan Gosling: Derfor elsker I mig

- 28/08/2012

Den 31-årige skuespiller-steg har selv et bud på, hvorfor kvinderne elsker ham, og det involverer ikke mavemuskler ...

I starten af 2013 kan vi atter nyde veltrænede Ryan Gosling på det store lærred, når den 31-årige stjerne spiller en af hovedrollerne i dramaet ‘Gangster Squad’.
Hvis den kvindelige hovedrolle, Emma Stone, blev lidt blød i knæene under indspilningen af filmen, er hun langtfra den eneste. Ryan Gosling har de seneste år været udråbt til en af de lækreste mandlige skuespillere i Hollywood. Og det forstår vi viiirkelig godt!

Ifølge ham selv skyldes det ikke vaskebrættet eller de mørke øjne, men derimod evnen til at lytte.

“Hvis jeg har en særlig tiltrækningskraft på kvinder, er det måske fordi jeg lytter mere end andre fyre. Jeg lægger mærke til hvad kvinder føler og tænker om ting. Jeg voksede op i en familie med stærke kvinder, så min evne til at forstå kvinder skylder jeg min mor og storesøster”, siger Ryan Gosling til The Sun.

Det særlige kvindetække har været en fordel i skuespillerkarrieren, mener canadieren.
“De (moderen og storesøsteren, red.) lærte mig at respektere kvinder, så jeg altid har følt et stærkt følelsesmæssigt bånd til kvinder. Og det har også gjort min tilgang til mit arbejde som skuespiller bedre”, siger Gosling.

I privatlivet har den massive kvindeappel også givet bonus for Gosling, der tidligere har datet skønheder som Sandra Bullock og Rachel McAdams. Den nuværende kæreste hedder Eva Mendes, og hende tog han for nylig med et smut til København. Læs mere om deres besøg her.

Vi synes, det lyder dejligt, at Gosling er god til at lytte. Men det vidste vi altså ikke, da vi her på ELLE indgik i et kollektivt crush på ham sammen med resten af verden.
Så vi vover den påstand, at den veltrænede mavse og hundeøjnene har bare lidt at gøre med dte, også …