Celebrity

Rihanna og Chris Browns mærkelige bryllupsplaner

- 04/03/2013

Parrets bryllup bliver alt andet end traditionelt. Læs om Rihanna og Chris Browns bizarre bryllupsplaner

25-årige Rihanna og 23-årige Chris Brown har haft et tumultuøst forhold. Og efter længere tids separation, har de fundet sammen igen og i februar viste Rihanna sin forlovelsesring frem.

Selvom parret har mødt stor modstand fra Rihannas fans, som ikke er vilde med, at hun har taget Chris Brown tilbage, er sangerinden forelsket og fast bestemt på at gifte sig med sin et år yngre kæreste. Brylluppet bliver dog alt andet end traditionelt…

Ifølge det amerikanske ugeblad Star planlægger Rihanna og Chris Browns årets mest bizarre bryllup. De vilde bryllupsplaner består blandt andet af at få tatovører til at tatovere gæsterne, ildspydere og et halvnøgent tjenerstab, har en kilde tæt på parret afsløret. Rihanna og Chris overvejer endda også, at tilbyde sine gæster joints til bryllupsreceptionen!

Det mærkelige bryllup vil ifølge rygter finde sted på Rihannas fødested, Barbados i juli, og bryllupstemaet er “swagger, bling og synd”. Egentlig er de mærkelige bryllupsplaner dog ikke så mærkelige. Rihanna er jo en ‘good girl gone bad’ og er selverklæret S&M-fan.