Celebrity

Rihanna er ikke den eneste gravide stjerne: Se alle de kendis-par, der venter barn i 2023

- 17/02/2023

Både Jasmine Tookes, Hillary Swank og Nikki Reed er i lykkelige omstændigheder.

Det var allerede tydeligt til årets Golden Globes, hvor flere stjerner viste deres fine, runde babybuler frem, og til årets Super Bowl-show, hvor Rihanna afslørede, at hun igen er gravid.

Men Rihanna er altså ikke den eneste stjerne, der har familieudvidelse i sigte i 2023. Her er en opsummering af alle de kendte par, der er i lykkelige omstændigheder.

Rihanna og ASAP Rocky
Rihanna gjorde det, superstjerner gør bedst og overraskede hele verden under sit Super Bowl half time show, hvor en lille, vordende bule kunne anes under hendes røde jumpsuit. Parret fik deres første barn i maj 2022, så her er virkelig tale om en snap familieudvidelse.

Foto: Mark J. Rebilas/SIPA/Ritzau Scanpix

Nikki Reed og Ian Somerhalder
Fantasy-fans må klappe i hænderne da stjernerne fra de to vampyr-storhit, ’Twilight’ og ’The Vampire Diaries’, Nikki Reed og Ian Somerhalder venter sig. De har i forvejen en fem-årig datter og bliver – at dømme efter maven på billedet, der offentliggjorde de lykkelige omstændigheder – forældre igen i foråret 2023.

Hillary Swank
Hillary Swank venter tvillinger i april med sin mand Philip Schneider. Sidst hun var på den røde løber, var til Golden Globes, hvor hun strålede i en mosgrøn kjole. Hun var nomineret i kategorien ’Bedste TV skuespillerinde’ for sin rolle i serien ’Alaska Daily’.

Devon Windsor
Victoria’s Secret-modellen, Devon Windsor, der allerede er mor til en datter, har netop annonceret, at hun er gravid igen. Hun blev gift med sin mand Johnny Dex i 2029.

Kaley Cuoco
Cuoco er gravid med sit første barn, som hun venter med Tom Pelphrey og skal føde i foråret 2023.

Foto: Rob Latour/Capital Pictures/Ritzau Scanpix

Jasmine Tookes
Der var ikke et øje tørt, da Victoria’s Secret-modellen Jasmine Tookes i 2021 sagde ”ja” til Juan David Borrero under eventyrlige, prinsesseagtige forhold i Ecuador. Året efter, i november 2022, kunne hun annoncere, at de skal være forældre i 2023.

Naomi Osaka
Tennisstjernen Naomi Osaka har netop annonceret, at hun og hendes partner Cordae skal være forældre i 2023. De har været sammen siden 2019, men viste sig første gang sammen officielt til Met Gala 2021.

Foto: John Angelillo/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Claire Danes
Claire Danes venter sit tredje barn med manden Hugh Dancy, og man kunne knap ane babybulen under hendes smukke Giambattista Valli-kjole til Golden Globes.

Foto: Rob Latour/Capital Pictures/Ritzau Scanpix
Læs ogå

Se billederne: Rihanna afslører, at hun er gravid igen på scenen til Super Bowl