Celebrity

På forårs-shopping med Christiane Schaumburg-Müller

- 15/04/2013

Christiane Schaumburg-Müller glæder sig til sommeren og drømmer om at være "hende i silkemorgenkåben" - selvom hun mener, hun nok mere er hende i frotté ...

Solen er begyndt at skinne, og varmen er ved at tage fat.
Foråret har for længst indtaget vores kalendre, og varmen er så småt ved at være mere og mere overbevisende.

Mens vi pakker halstørklæder og luffer væk, har vi snakket lidt med smukke Christiane Schaumburg-Müller om, hvad hun synes, hendes forårs- og sommergarderobe mangler til den kommende sæson, og denne ønskeseddel tæller blandt andre en sailor-inspireret morgenkåbe fra By Malene Birger.

“Alt ved denne kåbe (fra By Malene Birgers Temptation Sailor Collection, red.) råber sommer og hvidvin på rivieraen. Jeg har altid ønsket mig at være hende, der render rundt i en lille silkekåbe i sommerhuset i Provence. Men jeg må bare indse, at jeg højst sandsynligt ville spilde karrysild på den dyre silkekåbe i Rørvig, så jeg går i stedet for én i flonel …”, siger Christiane om sit valg af sommerkåbe.

Se Medinas forårs-shoppeønsker her.

En anden ting, som er uundværlig i Christiane Schaumburg-Müllers sommergarderobe er bøger.
Christiane er en selvudnævnt læsehest, og på sin nylige bryllupsrejse med gemalen Liam O’Connor, hvor parret rejste i to måneder, nåede hun at læse 12 bøger, som hun slæbte med både frem og tilbage.

“Jeg slæbte stort set dem allesammen hele vejen frem og tilbage, fordi mit lille, voksende bibliotek derhjemme ikke skulle snydes, bare fordi jeg ville læse bøgerne på fremmed jord”, fortæller Christiane Schaumburg-Müller. “Og dertil skal siges, at jeg rejste uden kuffert – kun med håndbagage – og ja, så lige en kæmpe pose bøger”.

Se Christianes shoppe-liste i galleriet her.