Celebrity

The Oscars 2017: Stjernerne går all-in på Hollywood glam i guldkjoler

- 27/02/2017

The Oscars er på alle måder en gylden affære, og flere skuespillerinder var iført smukke guldkjoler til aftens ceremoni.

The Oscars er en guldfest. Filmindustriens største awardshow tiltrækker Hollywoods ypperligste stjerner, der samles i Goudy Theatre for at overvære de prestigefulde guld-belagte statuetter blive overrakt. Og i år var flere af starletterne iført guldkjoler, der ledte tankerne hen på selveste Oscar-statuetten, og samtidig strålede på den røde løber og kastede masser af ægte Hollywood-glam over optakten. 

Jessica Biel startede ballet, då hun hånd i hånd med sin hubby, Justin Timberlake, smilede til papparazzierne og strålede i sin drøm af en KaufmanFranco-kreation. Kort efter fulgte Emma Stone, der er nomineret i kategorien “Bedste Kvindelige Hovedrolle” for sin præstation i La La Land i aftenens måske smukkeste kjole: en perlebroderet vintage-inspireret Givenchy-kjole. Wauw! Allerede inden showet gik i gang lignede hun en vinder – og i modens tegn tog hun med sikkerhed en pris hjem for dén kostume-præstation.

Se alle de gyldne kjoler fra The Oscars 2017 i galleriet nedenfor