Celebrity

Nu kan du leje Sex and the City forfatterens lejlighed

- 05/12/2012

Carrie Bradshaws "mor", Candace Bushnell, har sat sin luksuriøse New Yorker lejlighed til leje.

Har du altid drømt om at bo som Carrie Bradshaw i Sex and the City? Så får du nu muligheden, for forfatteren til historien, Candace Bushnell, har sat sin 1200 kvadratmeter store lejlighed i New York til leje. At dømme ud fra billederne, er der ret så meget Carrie over hendes indretning af boligen.

Lejligheden har to soveværelser samt et badeværelse og ligger i bydelen Greenwich. Forfatteren har med hjælp fra sin veninde, indretningsarkitekten Susan Forristal, istandsat boligen fra at være et levn fra 1920’erne til nu at være meget lig værelserne på det fashionable Plaza Hotel i selvsamme by.

Candace Bushnell har ført pennen over det, der nu bliver til Sex and the City-efterfølgeren The Carrie Diaries. Læs alt om tilblivelsen af historien her.

Den elegante lejlighed har også været et indslag i boligmagasinet Elle Décor, og det er ikke så underligt, for den indeholder en række arkitektoniske særpræg. Blandt andet, er der en pejs, vinduer fra gulv til loft, trægulv og et nyligt renoveret køkken og badeværelse.

Lejligheden er sat til leje til en pris på knap 46.000 danske kroner månedligt.

Rygterne har i den grad floreret angående, hvad det nyeste Sex and the City tiltag bliver. Læs alt om spekulationerne her.