Celebrity

Nicole Richie har et ‘girl crush’ på Kate Moss

- 15/06/2012

Designer Nicole Richie beundrer de kvinder, som tør at stå ved sig selv, når de bærer hendes design.

Designer Nicole Richie beundrer de kvinder, som tør at stå ved sig selv, når de bærer hendes design.

Fra realitystjerne til hausfrau. Så kort kan 30-årige Nicole Richies karriere indtil nu beskrives. Men så skal det retfærdigvis også nævnes, at hun har stor succes med sine designs og smykke´r.
Nicole Richie siger i et nyt interview, at hun selv er stor beundrer af der, hun kalder frygtløse modeikoner.

Nicole Richie: Fra reality-tøs til ‘Influencer of the Year’.

“Jeg kan bedst lide at se mine design blive båret af hvem som helst, der er passionerede omkring, hvad de vælger at have på, og som er begejstrede og motiverede over mine design. Jeg designer altid til kvinder, som elsker at lege med moden. Jeg studerer, hvad folk er tiltrukket af ved personligt at få feedback fra mine kunder. Jeg beundrer alle, som er frygtløse omkring, hvad de vælger at tage på”, siger hun til Company Magazine.

Nicole Richie selv står bag mærkerne ‘House of Harlow’, ‘A Pea In The Pot’ og ‘Winter Kate’. Her henter hun inspiration fra sine mange uddannelsesrejser til at skabe nyt tøj.

“Forår/sommer 2012-kollektionen blev inspireret af mine rejser til markeder i Marrakesh så vel som egyptiske sarkofager. De feminine kvaliteter er sammenstillet med komplicerede, vævede detaljer, mættede farver og tingeltangel, der får den gamle verden til at mødes med den nye. Efterår/vinter er kollektionen inspireret af 1970’erne og gotisk rock”, siger hun.

Nicole Richie erklærer sig selv for at være en kæmpe fan af Kate Moss’ stilvalg, og hun kalder hende for sit ‘girl crush’.
Nicole Richie har de to børn, fireårige Harlow og toårige Sparrow, med ægtemanden Joel Madden, der er forsanger i bandet Good Charlotte.

Se Nicole Richies brudekjole.