Celebrity

Nicole Richie designer budgetvenlig kollektion

- 21/08/2012

Designer Nicole Richie er klar med sin nye tøjkollektion ’Macy’s Impulse’

Designer Nicole Richie er ikke til at stoppe, når det gælder sin karriere indenfor mode. Nu ser den nye tøjkollektion ‘Macy’s Impulse’ dagens lys i september, og stjernen selv mener, at den består af unikke beklædningsgenstande, som vil stjæle billedet i ethvert selskab med de rette accessories.

“Jeg elsker lag-på-lag smykker, så det er sådan, jeg ser det for mig – med tonsvis af halskæder i lag. Når det gælder sko, så holder en hvilken som helst stil! Du kan klæde dig fint på med hæle, være afslappet med støvler. Jeg designer disse stykker til at være specielle, så hvordan end kvinder vælger at have hår og makeup er bare fint”, siger hun.

Den 30-årige designer ved, hvad hun taler om, for hun har tidligere designet smykker for den succesfulde ‘House of Harlow’-kollektion, der er opkaldt efter Nicole Richies datter. I den nuværende kollektion har hun en helt bestemt favorit.

“Jeg har lavet en falsk pels- og læderjakke – den er bare virkelig sej. Som forbruger går jeg efter jakke og frakker med et budskab – det ene beklædningsstykke, som får ethvert outfit til at føles speciel. Du kan bære denne jakke med shorts og en T-shirts, over en lang maxi-kjole – jeg vil sige, at valgene er endeløse med den korte stil”, siger hun.

‘Macy’s Impulse’ vil lande i de amerikanske butikker den 12. september, og priserne er fra lige under 300 danske kroner. Linjen inkluderer alt fra kjoler med print, silkebluser, blazer til læderleggings