Celebrity

Natalie Portman er atter nøgen for Dior

- 13/08/2012

Det ser ud til, at brandet Dior har fundet opskriften på noget helt essentielt med reklamen for deres nye foundation ’DiorSkin Nude range’.

Det ser ud til, at Dior har fundet opskriften på noget helt essentielt med reklamen for deres nye foundation ‘DiorSkin Nude range’. Her har folkene bag fået den 31-årige skuespiller Natalie Portman til at posere nøgen som blikfang, mens hun er sminket med den nye foundation.

Den Oscar-vindende skuespiller er blevet fotograferet af Mario Sorrenti, og på et af billederne ligger hun topløs på en chaiselong og trækker hår til side fra sit ansigt.

Nyskabende kosmetik
Dior har offentliggjort, at deres nye foundation, der vil være til salg i butikker fra den 14. september, vil give de, der bruger den, en naturlig, strålende glød. Den nye foundation vil koste omkring 200 kroner og hudfarver til både læber og negle vil også blive tilgængelige.

Dior har desuden meddelt, at læbestifterne, der koster cirka 150 kroner stykket, er særligt nytænkende designet, fordi de ikke direkte farvelægger læberne, men snarere giver dem et rødmende udseende, som er mere naturligt.

Det er ikke første gang, at Natalie Portman, som især er kendt for sin rolle i filmen ‘Black Swan’, optræder topløs i sit virke som ansigt for Diors kosmetiklinje. Sidste år bar hun kun et sort hovedbånd, da hun skulle promovere den nye duft ‘Miss Dior Cherie’.

Til kamp mod antisemitisme
Skuespilleren har altid været en stolt ambassadør for det franske modehus Dior og bar således også en vintagekreation fra mærket ved dette års Oscar-uddeling. Men samtidig har hun været ivrig efter at lægge afstand til deres tidligere kreative direktør, John Galliano, da der i sin tid blev lækket en video, hvor han kom med antisemitiske bemærkninger.

“Jeg er dybt chokeret og frastødt af videoen af John Gallianos kommentarer. Set i lyset af denne video, og som et individ, der er stolt af at være jøde, så ønsker jeg ikke at blive associeret med Mr. Galliano på nogen måde. Jeg håber i det mindste, at disse forfærdelige kommentarer vil påminde os om, at vi skal reflektere over og reagere på disse til stadighed eksisterende fordomme, som er det modsatte af alt, hvad der er smukt”, udtalte hun i en officiel meddelelse.

Efter at have set det nyeste billede af stjernen, er der givetvis en del mandlige beundrere, der sukker dybt ved tanken om, at Natalie Portman nu officielt er taget af markedet. Hun giftede sig nemlig lørdag i sidste uge med Benjamin Millepied, der er far til hendes søn Aleph, ved en intim ceremoni i Big Sur i Californien. Natalie Portman, der er født i Jerusalem, gennemgik sammen med sin tilkommende en traditionel jødisk ceremoni. Parret mødtes i 2010 på settet til filmen ‘Black Swan’.