Celebrity

Mød Bradley Coopers nye kæreste: Suki Waterhouse

- 11/04/2013

Bradley Coopers nye kæreste, Suki Waterhouse, er lidt af et stilikon, og hendes BFF-liste tæller nogle af tidens hotteste modeller

Bradley Coopers nye kæreste, Suki Waterhouse, er lidt af et stilikon, og hendes BFF-liste tæller nogle af tidens hotteste modeller.

Siden 21-årige Suki Waterhouse d. 11. februar i år blev spottet med den 38-årige skuespiller, Bradley Cooper, i hånden, mens de forsøgte at snige sig uset ud af bagdøren, er blitz-lysene blevet rettet imod det forelskede par – og ikke mindst imod den 21-årige, blonde skuespiller og hendes fine, personlige stil.
For nylig sneg parret sig til Paris sammen, hvor de kørte motorcykel, spiste pandekager og kyssede på gadehjørnerne, mens de så meget forelskede ud.

Suki Waterhouse er model og skuespiller.

Hun har tidligere været kampagnemodel for Marks & Spencer, og hun har haft en rolle i den amerikanske version af den danske film ‘Pusher’ af Nicolas Winding Refn.
Mens hun stadig venter på sit store gennembrud i filmens verden, har modeverden fået øjnene op for unge Sukis personlige, humorstiske og særegne stil, som ofte bærer præg af skrigende pangfarver, sjove mønstre, materiale-mix og gerne med kig til hendes misundelsesværdigt flade mave.

Bedsteveninderne er topmodellerne

Blandt bedsteveninderne tæller Suki modellerne Georgia May Jagger, Mick Jaggers datter, som hun mødte i skolegården, da hun var barn, fortæller entertainmentwise.com, samt Clara Paget og en af tidens mest brugte modeller, Cara Delevingne. Se alle pigerne sammen i galleriet.

Vi har samlet et galleri med fokus på Suki Waterhouses stil her.