Celebrity

Miranda Kerrs søn vil være model

- 29/08/2012

Lille Flynn har uden tvivl generne til at kunne skabe sig en flot karriere i modebranchen.

Miranda Kerr er kendt for sin fantastisk smukke krop, som hun viste frem i Victoria Secret-lingeri på catwalken allerede få måneder efter, at hun havde født sin og kæresten Orlando Blooms søn Flynn.

Lille Flynn viser allerede i en alder af små to år tegn på at ville følge i sin mors fodspor på catwalken (dog nok formentligt ikke som model for Victoria’s Secret) …
Han er ifølge sin modelmor enormt glad for opmærksomhed, og hver gang han er i et fly, spankulerer han frem og tilbage og søger øjenkontakt med alle, der ser på ham, indtil han får et smil, hvorefter han tilfreds går videre, fortæller Miranda Kerr til engelsk Vogue.

Der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, at mange firmaer ville være glade for at få den lille charmetrold som børnemodel for deres brand.

En anden mini-model-aspirant med fashion-blod i årene, er Victoria og David Beckhams datter, Harper Seven, som allerede er blevet tilbudt en modelkontrakt. Læs historien her.

Vi elsker Miranda Kerrs cool stil. Om hun er på vej på catwalken eller triller omkring med Flynn i barnevognen ser hun altid effortlessly chic ud.
I galleriet kan du se, om du er enig med os.