Celebrity

Miley Cyrus kandidat til årets person i Time magazine

- 10/12/2013

Popstjernen Miley Cyrus kan muligvis få en førsteplads på Time magazines liste over årets personer.

Den 21-årige sangerinde Miley Cyrus er lige pludselig kommet i selskab med statsledere og humanitære på Time magazines Person of the Year-liste.

Miley Cyrus har fået en ny tatovering. Se den her

Popstjernen kom for nyligt ind på en tredjeplads, da tidsskriftet lod deres brugere stemme på nettet om, hvem de mente skulle være årets person ifølge contactmusic.com.

Det skete dog med hjælp fra drillesyge hackere og en hær af hendes fans, men nu har redaktørerne altså besluttet, at hun skal optræde på den eftertragtede forside på årets sidste udgave af magasinet.

Her vil hun være i selskab med den syriske diktator Bashar al-Assad, den amerikanske internetentreprenør Jeff Bezos, pave Frans, præsident Barack Obama og den iranske leder præsident Hassan Rouhani om titlen.

Miley Cyrus forklarer, hvorfor hun ofte poserer med tungen ud af munden. Læs svaret her

Præsident Barack Obama blev udnævnt som årets person i 2012. På internettet har brugerne i år stemt Ægyptens forsvarsminister Abdul Fattah al-Sisi ind til titlen.

Dermed har han slået den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan. Det endelig valg til titlen vil blive offentliggjort den 11. december.

I mellemtiden er der godt nyt for Miley Cyrus, for MTV har kåret hende som årets kunstner. Den unge sangerinde vakte forargelse og trak overskrifter ved årets MTV Video Music Awards den 13. august i år.

Hun vred nemlig hofterne og dansede udfordrende i selskab med Robin Thicke iført intet andet end undertøj af gummi.