Celebrity

Medina bliver vært for DANSK Fashion Awards

- 24/03/2011

ELLEs smukke forsidemodel, sangerinden Medina, bliver vært for dette års DANSK Fashion Awards ...

I de seneste uger har rygterne svirret i forhold til hvem, der skal være dette års værtinde til den præstigefyldte prisuddeling DANSK Fashion Awards 2011 den 1. juni 2011.

Sidste år klarede den smukke Christiane Schaumburg-Müller opgaven med bravur, og det kræver sin kvinde at leve op til hendes charmerende udstråling og professionelle håndtering af rollen som værtinde til modebranchens vigtigste event.

Se Medinas seneste video her …

Kim Grenaa, kreativ direktør hos konsulentbureauet GrenaaBuchard og DANSK Fashion Awards, siger:
“Vi er utrolig stolte af at kunne offentliggøre, at dette års værtinde til DANSK Fashion Awards 2011 er den talentfulde sangerinde Medina. Hun er uden tvivl én af den danske musikbranches vigtigste kunstnere, og dertil har hun opnået status som stilikon, både i forhold til hendes opsigtsvækkende påklædning på scenen samt hendes personlige sikre styling”.

Se backstagebilleder fra ELLEs forsideskydning med Medina …

Ud over at skulle underholde de 250 inviterede gæster vil Medina i løbet af aftenen fremvise 12 specielt fremstillede kjoler designet af nogle af Danmarks bedste designere.

ELLE interviewer Medina …

ELLEs smukke forsidemodel, Medina, der lige nu er på turné i Europa, udtaler:
“Jeg er virkelig beæret over at få opgaven som værtinde til så vigtig en begivenhed, som DANSK Fashion Awards. Mode betyder utrolig meget for mig og er en fundamental udtryksfrom i forbindelse med min metier som kunstner”.

I galleriet kan du se en masse af de billeder, som vi havde og vælge imellem til denne måneds forside med Medina.