Celebrity

Kim Kardashians vildeste looks gennem tiden

- 20/10/2021

Kim Kardashian har tilpasset sin stil til forandringerne i sit professionelle liv fra realitystjerne til jurastuderende og iværksætter. VI har samlet nogle af hendes bedste - og vildeste - looks her.

Kim Kardashian har altid været opdateret på de største tendenser – fra hun startede sin karriere som stylist for Paris Hilton i de tidlige 00’ere med it-tasker og logo-print, til hendes nye rolle som jurastuderende og iværksætter.

De tidlige år af Kims karriere var tydeligt præget at hendes job som stylist for årtiets største Hollywood-navn, Paris Hilton, hvor det for Kim handlede om at se sexet ud. I de år så vi masser af velour tracksuits, bodycon Herve Leger-kjoler, logoer, platform-stiletter, store ‘bling bling’-smykker og masser af lavtaljede bukser. 

Senere mødte Kim sin nu eksmand, Kanye West, og stjernens stil tog en ny drejning. Hun blev mere classy og chik. Mini-kjoler og tårnhøje stiletter blev skiftet ud med Yeezy-sneakers, croptops og cargobukser – looks de fleste kan være med på. Også på den røde løber, stod Kim skarpere end nogensinde i de smukkeste designerkjoler.

Danskfødte Veneda Carter har også været Kims personlige stylist siden 2019, og Carter stod blandt andet for stylingen af stjernen til hendes 40-års fødselsdag

Det er ikke kun Kims designer-looks på den røde løber, der gennem årene har taget internettet med storm. I 2014 var det nemlig et helt særligt afklædt look, der gik viralt. 

Kim optrådte nemlig nøgen på forsiden af Paper Magazine. Forsiden blev udgivet med hashtagget #BreakTheInternet, og det må man sige at fotoserien gjorde, men på en lidt anden måde end magasinet og Kim havde forestillet sig. Billederne blev nemlig til et af de største memes på internettet, og det florerer stadig den dag i dag. 

Et andet outfit, der til Kims ærgrelse gik hen og blev et meme, var kjolen hun bar til The Met Gala i 2013. Kim var på daværende tidspunkt højgravid med datteren North West og bar en blomstret Givenchy-kjole. Inden aftenen var omme, var Kim blevet sammenlignet med en blomstret sofa og ‘Mrs. Doubtfire’. 

Et andet, helt særligt look, der tog internettet med storm (på den helt rigtige måde), var Kims Givenchy haute couture-brudekjole.

Kjolen bar hun i 2014, da hun blev gift med Kanye i Italien. Billedet var det mest likede billede på Instagram i en længere periode. 

Vi er spændte på, hvordan Kim Kardashians stil udvikler sig, men én ting er sikkert, ifølge stjernens fans: Kim Kardashians nuværende stil er den perfekte kombination af ekstravagant og cool.

Vi har samlet nogle af verdenstjernens bedste og vildeste stiløjeblikke gennem årene her.