Celebrity

Kim Kardashian og Kanye Wests datters specielle navn

- 21/06/2013

Vi havde forventet, at navnet skulle starte med 'K'. Det gør det ikke. Se her, hvad Kimyes datter skal hedde

Siden Kim Kardashian og Kanye West blev kærester, har de tilsammen haft kælenavnet ‘Kimye’ i pressen, og frøken Kardashian har også måtte høre en del for alle de mange K’er, hun har det med at omgive sig med.
Hun har en søster ved navn Khloé (et navn, der oftest staves med ‘C’), en anden søster, der hedder Kourtney, hendes mor hedder Kriss, hendes eksmand (som hun var gift med i halvanden måned) hed også Kris (Humphries), og nu danner hun altså par med Kanye. Også med ‘K’.

Derfor har medierne ikke været i tvivl om, at Kim Kardashian og Kanye West ville give deres datter, som kom til verden ved en lidt for tidlig fødsel lørdag d. 15. juni 2013, et navn, som starter med ‘K’.

I løbet af den forgangne uge har rygterne haft det, at valget skulle være faldet på ‘Kaidence Donda West’. Igen et fornavn, som staves med ‘K’ i denne sammenhæng, men som oftest ses med ‘C’. Og ‘Donda’ var Kanyes elskede og savnede afdøde mors navn.

 

De nybagte forældre til lille North West. Angiveligt.

Men nu skriver amerikanske OK Magazine altså, at alle har taget fejl.
Faktisk skal den lille datter West slet ikke hedde et navn, der starter med ‘K’ – hun skal hedde ‘North’. Og med efternavnet ‘West’.
Altså ‘North West’. Som i ‘Nordvest’. Men til hverdag vil forældrene kalde datteren Nori.

Ifølge den amerikanske hjemmeside er dette navn blevet bekræftet af flere kilder som værende det, der står på datterens fødselsattest. Bum!