Celebrity

Kim Kardashian laver fælles TikTok-profil med North West

- 02/12/2021

Kim Kardashians datter, North West, har siden hun blev født været vant til rampelyset. Nu har den bare 8-årige datter overtalt sin mor til at starte en fælles TikTok-profil.

For blot en uge siden oprettede Kim Kardashian og datteren, North West en fælles mor-datter-profil på det sociale medie TikTok. I deres bio-tekst skriver de: “Mig og min BFF”, hvilket de med sikkerhed slår fast i en af deres nye videoer, hvori de synger:

“Yeah, that’s my twinnem. Go best friend, we killin ’em. No new friends, get rid of them”.

Læs ogå

Dette designerbrand har Kim Kardashian kastet sin kærlighed over

Det var selvfølgelig forventet, at profilen ville trække opmærksomhed, men antallet af visninger på deres videoer og følgere på profilen er alligevel imponerende. 

North og Kims TikTok-profil har på blot en uge fået knap 2 mio. følgere, og deres mest sete video, hvor de lip-singer til Katy Perrys sang: ‘Hot n cold’, er blevet afspillet intet mindre end 12,7 mio. gange.

@kimandnorth

♬ hot n cold – audiobear

Læs ogå

Er denne mand Kim Kardashians nye kæreste?

De har også delt videoer på deres profil, hvor de giver sig i kast med nogle af de virale TikTok-trends, såsom ‘Holy Spirit Activate’ og ‘Twinnem’-sangen.

Du kan også se flere små, sammenklippede glimt fra deres vilde LA-hjem, og her er det ret tydeligt, at det er North, der er den passionerede instruktør bag videoerne.

@kimandnorth

♬ original sound – Sisi

Kim Kardashian har selv delt nogle af TikTok-videoerne på sin Instagram, hvortil hun skrev:

“Jeg danser og synger og gør alting med min bestie North”.

Det bliver spændende at se, hvilke sange eller TikTok-tendenser de vil kaste sig ud i næste gang. I hvert fald er vi sikre på, at der er mange flere mor-datter-øjeblikke i vente.