Celebrity

Kim Kardashian: Khloe har en grim skosamling

- 26/02/2014

Tv-stjernen Kim Kardashian kritiserer sin lillesøster for at beholde grimme sko.

Den 33-årige tv-stjerne Kim Kardashian har et stort problem med sin søster Khloe Kardashians besættelse af fodtøj. Kim Kardashian afslørede søndag, at hun bliver stresset af sin 29-årige søsters manglende evne til at smide gamle sko ud.

Khloe & jeg skændes hver eneste gang, jeg kommer hjem til hende, fordi hun har de fleste sko. Hun er en sko-samler. Hun køber det samme par sko i fem farver,” skriver hun på hjemmeside Mobio.

Kardashian-søstrene lancerer tøjkollektion til pigebørn. Læs mere her

Men det er ikke bare samlingen af sko men også stilen, som Kim Kardashian ikke er tilfreds med.

Givenchy-designeren Riccardo Tisci mener, at Kim Kardashian er vores tids Marilyn Monroe. Læs mere her

“Hun beholder de grimmeste sko, du nogensinde har set! Det gør mig rent ud sagt i dårligt humør af at tænke på det,” skriver tv-stjernen.

Kim Kardashian er til gengæld sødere ved sin 18-årige søster Kendall Jenner og sin 16-årige søster Kylie Jenners samling af sko, som hun dog ikke har tænkt sig at låne af i nærmeste fremtid.

“Mine små søstre har mange støvler og ballerinaer, som ser søde ud til dem. Men ballerinaer er ikke min stil,” skriver tv-stjernen.

Til trods for uenighederne omkring sko-smag, så har Kim Kardashian og Khloe Kardashian netop lanceret en ny tøjkollektion sammen målrettet mod små piger i samarbejde med deres søster Kourtney Kardashian.