Celebrity

Kendall kaldte Kourtney den dårligste mor, og nyt interview viser, at der stadig er dårlig stemning over det

- 16/09/2020

I december 2019 afslørede Kendall Jenner, at hun betragter sin ældste søster, Kourtney, som den værste forælder i Kardashian/Jenner-familien. Og det lader ikke ligefrem til, at Kourtney er kommet sig oven på dén sviner...

Kendall Jenner optrådte tilbage i december 2019 i James Cordens koncept Spill Your Guts or Fill Your Guts sammen med sangeren Harry Styles, der bad hende om enten at drikke et glas æggesnaps, der var over 1000 år gammelt, eller at ranke sine søskende efter deres evner som forældre – vi bearbejder hende ikke for at vælge sidstnævnte, men vi er ikke sikre på, at Kourtney Kardashian er helt enig i den betragtning… For det var nemlig hende, der “tabte”. 

Det er efterhånden mange måneder siden, Kendall sad i den varme stol sammen med Harry Styles og blev udfordret i Spill Your Guts or Fill Your Guts – som helt kort går ud på, at enten så svarer gæsten på spørgsmålet, eller også drikker han eller hun fx en laksesmoothie, et glas med tusind år gammel æggesnaps, koblod, torskesperm eller noget andet virkelig klamt (you get the picture) – men dén dag hjemsøger hende stadig. 

For det tyder på, at Kourtney stadig ikke helt har lagt Kendalls udmelding bag sig, og lillesøsteren blev endnu engang konfronteret af den forurettede storesøster, da de begge deltog i en episode af Sibling Revelry den 10. september 2020:

“Kendall sagde for nylig noget, som jeg ikke var glad for. Hun deltog i James Cordens show, og de bad hende om at rangere sine søskende fra den bedste forælder til den værste forælder, og hun…” lød det fra Kourtney, der ikke engang kunne sige sætningen til ende.

”Jeg så hende lige efter til en fest, og hun løb op til mig og var sådan ‘Oh my God, jeg sagde det her og ha ha, som om det var en joke, jeg mente det ikke’ og jeg var var sådan…, ” sagde Kourtney og lød klart utilfreds.

Kendall afbrød “Først og fremmest var det ikke det, jeg sagde til dig. Jeg gik op til dig og var sådan: ‘Jeg ville sætte Rob foran resten, og med jer andre gider jeg ikke engang… Jeg drysser dem bare ud, og jeg sværger, det var tilfældigt, at Kourtney endte med at blive den sidste.”

Læs også: Kim Kardashian adresserer endelig rygtet om hendes seks tæer

Det lader dog til, at Kourtneys reaktion bunder i noget dybere. Hun har nemlig udtalt, at hun ofte føler sig som et nemt offer blandt sine søskende måske på grund af sin lidt for store tolerance. 

Men den verdenskendte Kardashian/Jenner-familie er selvfølgelig ikke blevet kendt for god orden og pli, men derimod masser af drama, konflikter og uoverensstemmelser.

Du kan se det underholdende klip, hvor Kendall rankede sine søskende sammen med Harry Styles lige her: