Celebrity

Kendall Jenner har lukket sin Instagram-profil – men hvorfor?

- 15/11/2016

Hvis du var en af de 68 millioner mennesker, der fulgte Kendall Jenner på Instagram, undrer du dig måske over, at du ikke har set en opdatering fra topmodellen i noget tid? Det er der et naturligt svar på - Kendall Jenner har nemlig lukket sin Instagram-profil. Men hvorfor?

Med mere end 68 millioner følgere på Instagram var it-girl, topmodel og realitystjernen Kendall Jenner én af de mest fulgte personer på det sociale medie Instagram, og når hun postede billeder sammen med it-girls som Gigi Hadid, Karlie Kloss, de andre K-søstre eller de famøse Victoria’s Secrets-engle, var der flere hundrede tusind, der likede hendes billeder. Og det kom derfor heller ikke som nogen overaskelse, at det blev et hendes Instagrambilleder, der blev det mest likede i 2015

Udover at Kendall Jenner har en karriere som en af verdens største og bedst betalte topmodeller, var hun derfor også, hvad man kan betegne som en vaskeægte Instagram-dronning, og det var derfor også sådan, at nærmest alle hendes billeder kunne danne grundlag for en særskilt historie på diverse modemagasiner og nyhedssites verden over.

Se også: 14 ting, du ikke vidste om Kendall Jenner

Men nu ser Kendall Jenners tid på Instagram ud til at være slut – eller i hvert fald sat på en ubestemt pause. Kendall Jenner har nemlig slettet sin profil på Instragram.

Hvorvidt Kendalls pause er for evigt, eller kun skal vare en uge, vides ikke, men Kendall Jenner har tidligere udtrykt sin ultilfredshed over, hvordan de sociale medier fremstiller en forkert virkelighed, herunder hvordan modeller, oveni det pres, de oplever i forhold til deres udseende, også skal fremstå perfekte og uden fejl på de sociale medier – og gerne skal kunne fremvise flere tusinde følgere på de sociale medier. 

Så selvom Kendall Jenner selv har skabt dele af sin karriere gennem de sociale medier, kan hendes exit på Instagram måske være et modsvar til den Instagram-kultur, der findes i dag, hvor modeller ikke kun bookes ud fra deres udseende og profesionalitet, men også ud fra antallet af følgere på sociale medier.

Læs også: Her er de 10 mest likede Instagram-billeder i 2015

…. eller også er det bare et eksempel på, at selv verdens største Instagram-droning kan have brug for en pause fra offentligheden.

Få et gensyn med de 25 mest likede billeder i 2015 fra Kendall Jenners Instagram-account i galleriet.