Celebrity

Katie Holmes reklamerer for eget design

- 17/03/2011

Katie Holmes er på tour for at udbrede kendskabet til hendes eget designerbrand, Holmes & Yang ...

Det er ikke ligefrem nogen hemmelighed, at skuespiller og Suris mor, Katie Holmes, i 2009 sprang ud som designer, men det er samtidig heller ikke noget, Mrs. Cruise har råbt specielt højt om.

Hun og hendes stylist, Jeanne Yang, har de seneste år lagt navne, idéer og tid til mærket Holmes and Yang, men Katie kan ikke beskyldes for at have brugt sig selv som reklamesøjle og har kun ved sjældne lejligheder været iklædt sit eget design, når hun er blevet spottet ved officielle lejligheder eller til rød løber-arrangementer.

Men nu træder Holmes på speederen! Hun og Jeanne Yang har nu planlagt den helt store turné, hvor de vil udbrede kendskabet til deres luksusbrand.

Katie Holmes ankommer til Barneys i New York for at gøre reklame for Holmes and Yang…

Tanken bag mærket er, at to stylistaer ønsker at give den almindelige kvinde noget tøj, som hun kan føle sig lækker i samtidig med, at hun sysler med dagligdags gøremål.
Og det er da også en ædel og god tanke, men deres beige ruskindsjakke koster altså lidt over 13.000 kr., og hvis man ønsker sig Holmes and Yangs læder og blondekjole, skal man altså grave dybt i lommerne. For den koster lige over 48.000 kr.