Celebrity

Karl Lagerfeld tager æren for Adeles vægttab

- 12/06/2013

Efter støvet lige havde lagt sig oven på sidste års konflikt mellem sangerinden og Lagerfeld, tager han nu æren for, at hun har tabt sig

Karl Lagerfeld er ikke ked af at komme med en provokerende udtalelse engang i mellem, og for et år siden skabte han furore, da han kaldte den engelske Grammy-vinder, Adele, for ‘tyk’.

Blot en måned efter, at Lagerfelds udtalelse var kommet frem, var selveste Madonna ude og kalde udtalelsen for ‘fuldstændig latterlig’. Og sådan fortsatte festen, indtil Lagerfeld gav Adele en gedigen undskyldning, i form af ikke bare en, men flere Chanel-tasker.

Læs også, hvem Karl Lagerfeld gerne vil giftes med

Forleden forklarede han dog i et interview med CNN til programmet ‘Fashion Week: Backstage Pass’, at han ikke kaldte hende fed, men ‘rund’, og det var bestemt ikke det samme, mente han. Designeren, som flere gange har udtalt, at han er vild med Adele og hendes musik, er dog ikke langsom til at tage æren for, at sangerinden siden konflikten har tabt sig otte kilo:

“Jeg har aldrig sagt, at hun var fed. Jeg har sagt, at hun var lidt rund. Lidt rund er ikke fed. Men for en så smuk pige…hun tabte sig efterfølgende otte kilo, så jeg tror ikke, at budskabet var så skidt,” siger Lagerfeld til CNN.

Nogle vil nok mene, at pisk-metoden ikke altid er den bedste, men spørger man Lagerfeld, skal man åbenbart bare have sandheden at vide… Hvad Adele siger til, at Lagerfeld tager æren for hendes vægttab, må tiden vise. Og skulle det udløse en ny konflikt, er det jo godt, at Lagerfeld har en meget effektiv måde at undskylde på. Man kan jo altid bruge en Chanel-taske mere!

Se også sjældne billeder af Lagerfeld uden solbriller på