Celebrity

Karl Lagerfeld: “Hellere være for tynd end for tyk”

- 22/10/2012

Designeren Karl Lagerfeld mener, at undervægtige kvinder er langt mere sunde end overvægtige.

Man skal passe på med ikke at stå for tæt på, når den tyske Chanel-designer Karl Lagerfeld ser sit snit til at kommentere udseendet hos fremtrædende personer. Derfor har en del kendte kvinder da også allerede fået på puklen for enten vægt eller udseende, men ifølge designeren er det ikke uden en god grund.

Karl Lagerfeld mener nemlig, at overvægt er langt mere farligt, det er at være tynd.

“Ingen arbejder med anorektiske piger. Det har intet at gøre med mode. Der er mindre end en procent anorektiske piger i Frankrig, men der er mere end 30 procent piger i Frankrig – jeg ved ikke med England – som er meget, meget overvægtige. Og det er meget mere farligt og meget skidt for helbredet. Så jeg mener, at i dag, hvor det er normalt at spise junkfood foran fjernsynet, at det er meget farligt for pigens helbred”
, siger han i et interview med Channel 4 News.

Kritiserer førstedamens image
Han har dog stadig ingen god forklaring på, hvorfor det var i orden, at han tidligere på året kommenterede, at den britiske hertuginde Catherines søster, Pippa Middleton, ikke burde vise sit ansigt. I stedet valgte han at skyde med skarpt mod den britiske premierministers kone, Samantha Cameron, og hendes modevalg.

“I Frankrig er Mrs. Camerons image ukendt”, siger han.

At Karl Lagerfeld er lidt af en karakter, er vist ingen hemmelighed, og derfor kan det næppe komme bag på nogen, at han lider af en række underlige allergier. Læs hvilke her.

Karl Lagerfelds nylige visit i England bød i øvrigt på en billedudstilling under titlen ‘Chanel’s Little Black Jacket’ i Saatchi Gallery i London i selskab med blandt andre skuespilleren Keira Knightley og den tidligere Vogue-chefredaktør, Carine Roitfeld.