Celebrity

Kan Cara Delevingne genoplive scrunchien?

- 17/12/2012

Årets model har sat sig for en svær mission: At genoplive Carrie Bradshaws hade-item, rynkebåndet

Kan I huske scrunchien? Eller rynkebåndet, som vi kaldte 80’er-hårbåndet med farverigt stof, blonder nogle gange perler og andet pynt.

Sarah Jessica Parkers tidligere alterego Carrie Bradshaw satte i afsnittet ‘Pick-A-Little, Talk-A-Little’ fokus på den tidligere så hotte hår-accessory, da kæresten og forfatteren Jack Berger skildrer sin kvindelige hovedperson som en trendy New Yorker med et rynkebånd om håret.

Carrie: Din kvindelige hovedperson løber byen rundt, iført en scrunchie! En scrunchie.
Berger: Hår-dimsen? Hvad er der galt i det?
Carrie: Ingenting. Medmindre du skriver om kvinder fra Manhatten, i hvilket tilfælde, øh… hvor skal jeg begynde?
Berger: Hvad snakker du om? Mange kvinder fra New York bruger da scrunchie’r.
Carrie: På badeværelset måske, når de vasker ansigt.
Berger: Du er fuld af l***t. Jeg ser hver eneste dag, overalt i New York, kvinder gå med scrunchie’r.
Carrie: Okay, men sagen er – altså, her er min vigtigste pointe – En kvinde, der arbejder for W-magazine og bor på Perry Street ville aldrig nogenside tage på trendy restaurant i indre by, iført en scrunchie! Mand, det er godt, du har mødt mig, for du kender måske nok fyrene, men jeg kender damerne.

Læs også, hvordan du lejer Carrie Bradshaws lejlighed

Efter Carrie Bradshaw i den sjette sæson af Sex and the City for alvor gav scrunchien en lussing, har vi ikke hørt meget om den eller fra dens producenter.

Det er dog åbenbart ikke kun Carrie Bradshaws ekskæreste der mener, at scrunchien fortjener et comeback. Hillary Clinton har længe gået med rynkebånd, og i sommer sendte designer og modeverdenens punkdronning Vivienne Westwood sine modeller ud på podiet, iført scrunchier.

Nu har tilbehørsfirmaet My Crazy Scrunchie hyret topmodellen Cara Delevingne som ansigt for en ny kampagne, hvor Cara og en modelkollega er klædt i western-kjoler, med skydevåben i hænderne og selvfølgelig scrunchier om håret. Jep, 20-årige Cara, der for blot en måned siden vandt titlen ‘Årets model’ til British Fashion Awards, er på en svær mission: Hun skal gøre scrunchien cool igen.

Cara Delevingne er ikke bange for at fjolle,
men sådan kender vi hende alligevel bedst.Psst: Se også Cara på forsiden af ELLE Collections