Celebrity

Jessica Alba er ny ambassadør for Braun

- 04/03/2014

Hollywood-skuespilleren Jessica Alba er blevet valgt til at være front for en ny multimediekampagne for Braun.

Den 32-årige skuespiller Jessica Alba er blevet offentliggjort som ny skønheds-ambassadør for Braun. Hollywood-skuespilleren skal optræde i en ny kampagne for den tyske skønheds-gigant, der vil blive vist på både tv, print, online og i butikker fra marts i år.

Jessica Alba er en stærk, passioneret kvinde og en forkæmper for andre – hun er den perfekte ambassadør til at tale om den rolle, skønhed og vores produkter spiller i forhold til at hjælpe kvinder med at være i deres es,” siger Alessandra Dolfini, der er Global Braun Marketing Director ifølge contactmusic.com.

Læs hvordan stjernerne holder sig i form her

Han siger samtidig, at Braun beundrer Jessica Alba for hendes principper, talenter og hendes evne til at balance en krævende skuespilkarriere med det at være en god mor.

Se de kendte kvinder og deres døtre i galleriet her

Jessica Alba er mor til to i skikkelse af døtrene Honor og Haven på fem og to år, som hun har med sin mand Cash Warren. Hun skal nu promovere Brauns brede udvalg af grej lige fra barbermaskiner til skønhedsprodukter.

Det er ikke første gang, at skuespilleren optræder i en skønhedskampagne, for Jessica Alba har tidligere været ambassadør for Revlon og har også været i front for reklamer for en kollektion fra luksussmykkekæden Piaget.

I 2012 lancerede den økologisk bevidste stjerne The Honest Company, der er en kollektion af kemikaliefri rengøringsmidler og kropsprodukter.