Celebrity

Jennifer Lawrence viser sin gravide mave frem i Dior-kjoledrøm

- 06/12/2021

Jennifer Lawrence deltog søndag i verdenspremieren på Netflix' nye, stjernespækkede film 'Don't Look up', hvor hun viste sin gravide mave frem i en Dior-kjole i guld, som kun drømme er lavet af.

Søndag den 5. december havde Netflix’ nye, stjernespækkede dramakomedie, ‘Don’t Look Up’, verdenspremiere i New York, hvor Jennifer Lawrence for første gang viste sin gravide mave frem på den røde løber. 

Læs ogå

Jennifer Lawrence: ”Jeg er vildt uforudsigelig”

I selskab med blandt andre medskuespiller Leonardo DiCaprio, poserede den gravide skuespillerinde på den røde løber i en guld Dior-kjoledrøm med kappeærmer, Tiffany & Co.-smykker og en smuk tilbagestrøget frisure. 

Siden 2012 har Jennifer Lawrence været ambassadør for Dior, og hun er derfor en af de stjerner, som altid er at spotte først i Maria Grazia Chiuris nyeste kreationer for Dior. Den smukke guldkjole, som Jennifer Lawrence her er at spotte i, er fra modehusets spring/summer 2022 kollektion.

Foto: Mega

31-årige Jennifer Lawrence venter sit første barn med manden Cooke Maroney, som hun i 2019 gav sit endelige ‘I do’ til på Rhode Island i selskab med Hollywoods A-liste.

Læs ogå

Se ‘And Just Like That’-traileren til den nye SATC-rebootserie her

‘Don’t Look Up’ har dansk premiere den 10. december, men kan ses på Neflix allerede den 24. december 2021. 

Foto: Ritzau/Scanpix