Celebrity

Interview: Medina elsker sneakers, Céline og mors hjemmestrik

- 08/04/2013

ELLE.dk har talt med sangerinden Medina om, hvad der står på hendes ønskeseddel lige nu. Se her, hvad hun svarede

Foråret har endelig meldt sin ankomst, solen skinner, og selvom det sner lidt i ny og næ, smelter det heldigvis lige så snart, som det er faldet.

Det er tid til at forny garderoben, og vi har talt med sangerinden og stilikonet Medina om, hvilke forårs-fine items, der står på hendes ønskeseddel dette forår.
Ligesom mange andre fashionistaer har Medina er soft spot for Célines eksklusive tasker. Og hvorfor ikke parre denne kærlighed med sæsonens lækreste tendens – de næsten spiselige pastelfarver.

“Jeg bliver mere og mere glad for pastelfarver, og jeg synes blandt andet, at denne pastel-gule taske er smuk”,
siger Medina om tasken, som koster omkring 15.000 kr. og desværre ikke kan købes på nettet.

Medina har altid været god til at kombinere det feminine og yndige med det mere rå og rock-chic-agtige, og den pigede side af hende har for nyligt fået øjnene op for mærket Blugirl, som er en underlinie af brandet Blue Marine.
“Jeg er begyndt at falde meget for et mærke, der hedder Blugirl, der laver enormt smukke kjoler i rene snit til en okay pris”, siger Medina. Kjolen koster 2.507 kr. og kan ses i galleriet nedenfor.

Medina elsker sneakers

Når det kommer til fodtøj er det ingen hemmelighed, at Medina har en stor og misundelsesværdig samling af Louboutin-stiletter. Men til hverdag er sangerinden meget til sneakers, og hun er særligt vild med et par sort/hvide fra Givenchy med hightop og nitter.Det har tilsyneladende sine fordele at være kæreste med en sko-fanatiker, og sangeren, Christopher, som danner par med Medina, har også nydt godt at hendes kærlighed for cool sneakers.

“I sin tid købte jeg et par til min kæreste, Christopher. Og nu ville jeg faktisk ønske, jeg ogå havde købt et par til mig selv. De er umulige at støve op i min størrelse, så det er forårets sko-mission! Jeg elsker sneakers!”

Se de cool Givenchy-sneakers i galleriet og klik her for mange flere, cool sneakers, som kan shoppes på nettet lige nu.

Mors hjemmestrik

Når man ved, hvad man vil have, men ikke kan finde det nogen steder, må man jo ty til alternative løsninger. Så som sin mor.
“Jeg er i gang med at overtale min mor til at strikke en gul, helt åben, oversized cardigan uden knapper. Der er ikke noget, jeg har kunne finde præcist sådan som den, jeg forestiller mig! Og så må man jo ty til andre midler – så som min fantastiske mor”, forklarer Medina.

Se og shop Medinas forårs-favoritter i galleriet.