Celebrity

Her er Zendayas nye kæreste, som du allerede kender

- 05/07/2021

Så gik den ikke længere. Efter årevis med benægtelse er det endelig blevet bekræftet, at Zendaya og en helt særlig kollega dater – og du ved sikkert godt, hvem han er!

24-årige Zendaya og hendes medspiller i ’Spider-man’-filmene, den 25-årige britiske skuespiller Tom Holland, gav den for nyligt gas med kærligheden på en køretur i Los Angeles, og det fangede fotograferne hos Page Six.

Parret, som også spiller dybt forelskede på det store lærred, satte således to fede streger under de vedholdende rygter om romance, der har stået på gennem flere år.

Læs også: Zendayas guddommelige vintage Versace-kjole gemmer på en helt særlig historie

Holland ses på billederne holde kærligt om ’Euphoria’-stjernens kinder, mens han læner sig ind i et passioneret kys.

Rygterne om parrets romantiske relation har floreret lige siden 2017, hvor de begge medvirkede i ’Spider-man: Homecoming’. Her spillede Tom Holland Peter Parker, mens Zendaya kunne ses i rollen som hans klassekammerat, Michelle.

Allerede dengang løb sladderen, og parret fik det obligatoriske sammensatte Hollywood-navn ”Tomdaya”.

I sommeren 2019 afviste Tom Holland dog kæresterygterne i et interview med amerikanske ELLE, og det samme har Zendaya gjort gennem flere år ved andre lejligheder – men nu kan det altså bekræftes, at det søde par dater!

Læs også: Mariah Carey ripper op i gammel konflikt med viral TikTok-video

Det står samtidig også helt klart, at det nok er en rolle i en ’Spider-man’-film, som man skal anskaffe sig, hvis man synes, at man går og mangler lidt held med at finde kærligheden.

I hvert fald tegner der sig lidt af et eventyrligt mønster, eftersom flere tidligere hovedrolleindehavere har fået sommerfugle i maven over hinanden.

Læs også: 5 udtalelser fra Britneys høring, der rystede os

I 2011 mødte stjernerne Emma Stone og Andrew Garfield også hinanden på optagelserne til ’The Amazing Spider-man’, hvor Emma Stone spillede Gwen Stacy og Andrew Garfield spillede Spiderman.

Parret nåede at være sammen i fire år, inden de gik fra hinanden i 2015.

Også Kirsten Dunst og Tobey Maguire fik et godt øje til hinanden, da de var rodet ind edderkoppedrengens net til den første ’Spider-man’-film i 2001.

Ifølge filmens instruktør Sam Raimi, så var han bange for, at deres kemi i den virkelige verden ville gå ud over deres kemi på det store lærred. Men er man en af dem, der har set de tre ’Spider-man’-film, hvor Kirsten Dunst og Tobey Maguire spillede overfor hinanden, så ved man, at Sam Raimis frygt var ubegrundet. 

Læs også: Dater Cara Delevingne og Anya Taylor-Joy?

Psst … Hvis du er lige så vild med megastjernen, Zendaya, som vi er, så kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet Zendayas mest opsigtsvækkende og fantastiske looks.

Læs også: Kanye West spottet på date med Hollywood-kendis efter Kim K-brud