Celebrity

Her er 16 Hollywood-celebs, som gik fra brun til blond

- 22/12/2017

... Og udover Kylie Jenner, som er kendt for at være noget af en kamæleon, når det kommer til hårfarver, så er der mange Holywood-kendisser, som har valgt den blonde farve fremfor den brune. Se de vilde forvandlinger og få samtidig inspiration til din næste frisure lige her!

I Hollywood gemmer der sig flere kendisser, som ved hjælp af virkelig dygtige stylister, formår på mest overraskende vis at skifte hårfarve fra den ene dag til den anden. 

Dronningen af hårforvandlinger må siges at være den yngste Kardashian-søster, Kylie Jenner, der som en vaskeægte kamæleon skifter hårfarve fra blond til brun til blond til grøn til (indsæt en hvilken som helst farve her), faktisk lige så tit som vi andre skifter sokker eller farve på neglene.

Læs også: Top 10: De mest likede Instagram-billeder i 2017

Og særligt 16 Hollywood-celebs har gjort sig bemærket de seneste år med vilde skift fra brunette til blond, og endda tilbage igen til den brune, karakteristiske (for mange) farve, blot et par dage efter. 

Vi synes, de 16 vildeste forvandlinger fortjener et tilbageblik; for udover at en ny hårfarve kan forvandle et helt look totalt, giver Hollywood-hårforvandlingerne os også inspiration (og måske endda mod) til, at afprøve den blonde farve selv. 

Swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor Orlando Bloom, Emilia Clarke, Nancy Wheeler fra Stranger Things og 13 andre celebs viser deres transformationer…