Celebrity

Hailey og Justin Bieber venter deres første barn – og de afslørende det på sødeste vis

- 10/05/2024

Det var ikke kun annonceringen af, at de venter deres første barn, parret delte i går aftes. Der var også et andet særligt øjeblik, de forevigede på samme tid.

Så skete det endelig.

Et af vores favorit celeb-par Hailey og Justin Bieber afslørende i går aftes dansk tid, at de venter deres første barn. Og det var selvfølgelig ikke på hvilken som helst måde, at parret delte det med omverdenen.

Både Justin og Hailey postede nemlig den præcis samme video på deres Instagram, hvor de hver i sær havde linket til hinanden i caption. I videoen ser man Hailey i en smuk hvid, blondekjole med slør, som i den grad leder tankerne hen på en brudekjole. Og det er heller ikke helt forkert.

Videoen er nemlig fra parrets ‘vow renewal’, som fandt sted 9. maj 2024 på Hawaii – altså samme dag, som videoen blev delt. Begge klædt i Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Det er ellers ikke mange år siden, at Hailey skiftede ‘Balwin’ ud med efternavnet Bieber i forbindelse med vielsen mellem hende og Justin Bieber.

Hvad der har fået fans til at huje og lykønske parret er uden tvivl, at der i videoen adskillige gange filmes på Hailey Biebers mave – gravide mave. I kommentarerne til Justin og Haileys posts er der henholdsvis omkring 12 og 8 millioner, der har lykønsket parret, heriblandt er det venner af parret som Gigi Hadid og Bella Hadid, der har udtrykt sin glæde over den kommende Baby-Bieber.

På det seneste har nysgerrige fans heller ikke lagt skjul på skepulationerne over, om Hailey mon er gravid. Flere fans har lagt mærke til, at hun i en periode har båret meget baggy tøj, som muligvis har været tiltænkt et forsøg på at skjule maven.

Om det blot er fordi, Hailey Bieber elsker den baggy stil, som hun generelt ikke er bleg for at iklæde sig, eller om det har været for at skjule maven, er ikke til at sige, men uanset har hendes 51,8 millioner følgere og Justin Biebers beskedne 293 millioner følgere fået tilfredsstillet lidt af nysgerrigheden.

Det var dog ikke 2 sekunder, der gik, før hypoteser om Haileys termin, var på alles læber – men mon ikke parret for nu, gerne vil holde lidt af magien for dem selv. På nuværende tidspunkt er der i hvert fald ingen offentliggjorte datoer.

I anledningen af graviditeten har vi samlet en række af de sødeste øjeblikke af parret, som vi kan dvæle ved, mens vi venter i spænding på familieforøgelsen. Alt i alt, stort tillykke til parret.

Foto: Raymond Hall/GC Images
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images
Foto: Kevin Mazur/Getty Images
Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin GC Images
Foto: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images
Foto: Bauer-Griffin/GC Images
Foto: Theo Wargo/Getty Images