Celebrity

Hailey Bieber afslører sin graviditets-craving, som inkluderer pickles, æggesalat og hot sauce

- 16/05/2024

Vi kender alle ting sjove cravings.

Under en graviditet hører ofte, at den gravide får en overdreven lyst til en (eller flere) meget specifik spise eller drikkelse – hvad der ofte omtales som en ‘craving’ (en trang, som kan poppe op på hvilket som helst tidspunkt, og som ikke nødvendigvis er forbundet til en egentlig sult).

Og som mange andre, har gravide Hailey Bieber selvfølgelig også cravings.

Justin og Hailey Bieber offentliggjorde for noget tid siden, at de venter deres første barn, og Hailey Bieber ventede ikke lang tid, før hun lod sine følgere få en smule mere indblik i sin graviditet.

Ikke nok med, at Hailey har været flittig til at dele fine billeder af sin voksende mave, så har hun endda også i en story på sin Instagram afsløret sin graviditets craving til – hold fast – æggesalat ovenpå en pickles og med hot sauce on top.

På billedet af den famøse mad skriver Hailey “currently my biggest craving – egg salad on top of a pickle with hot sauce – and no, your’e not allowed to judge”. Det lader altså til, at Hailey Bieber godt selv er klar over, at det ikke er den hyppigste forekomne craving.

Men altså, we don’t judge at all, for hvem kender ikke til nogle spøjse cravings.

Foto: Hailey Bieber

Voilá: Æggesalat på pickle med hot sauce. Dette var billedet, som Hailey Bieber delte i sin story i går.