Celebrity

Gigi Hadid: “Hvis folk ikke kan lide det jeg gør, så kan de kigge den anden vej”

- 31/05/2016

Gigi Hadids karriere er på sit højeste, men det er ikke altid lige nemt at være topmodel. Her fortæller Gigi om, hvordan hun håndterer sin berømmelse på de sociale medier med hjælp fra sit girl squad af it-piger, og røber hvilke kvinder i modebranchen, der har støttet hende fra starten af hendes modelkarriere.

 

For nyligt blev topmodellen Gigi Hadid interviewet af LOVE Magazine, hvor hun blandt andet åbnede op omkring hendes succes på Instagram, hendes mentorer i modelbranchen, og hendes entourage af generationens it-piger.

 

Da interviewet fandt sted, havde Gigi næsten 10 millioner følgere på Instagram. Her kort tid efter, er hun allerede oppe på svimlende 18 millioner følgere! Det giver en god fornemmelse af, hvor populær den smukke supermodel egentlig er. 

 

Gigi er dog ikke kommet til toppen alene, men har fået støtte og rådgivning, af dem, som Gigi selv kalder for ’my mothers in fashion’, og dem har hun nogle stykker af. En af dem er designeren Diane von Furstenberg.

 

”… Jeg elsker hende. Du begynder at høre de negative kommentarer, og så var Diane en af dem, der sagde “Jeg elsker din gang” , og så tænkte jeg, “hvis Diane kan lide den, så er alting godt”. 

 

Gigi har derfor også en klar holdning til, hvad hun synes om dem, der kritiserer hendes måde at gå catwalk på.

 

“Hvis folk ikke kan lide måden jeg går på, så kan de lade være med at kigge.”

 

Læs også: Se det nye ansigt for Dior Beauty

 

I forhold til Gigis gang, som efterhånden er blevet hendes signatur, har supermodellen Naomi Campell også fungeret som en støtte for Gigi, når kritikken blev for hård.

 

“Jeg var sammen med Naomi et par uger før VS showet. Hun sagde ‘Du skal ikke undskylde, lad vær med det. Du er perfekt som du er. Alle sagde også, at min måde at gå på var underlig.'”

 

En af hendes andre model-mødre er Donatella Versace, som Gigi mener skiller sig lidt ud i branchen.

 

“Jeg tror, der er nogle kvinder i modebranchen, og i alle brancher, der på et vist niveau i deres karriere tænker, at de ved at være mere intimiderende kommer til at fremstå mere magtfulde. Når Donatella kommer ind i et rum, så er hun allerede Donatella, så hun behøver ikke at gøre noget. Bare dét, at hun er flink overfor mig, gør hende, i mine øjne, helt utrolig. Hun behøver ikke at være flink. Det er bare den kvinde, jeg er tiltrukket af.”

 

Èn af de ting, der uundgåeligt følger med, når man er så kendt som Gigi, og når man er en offentlig person på de sociale medier, er såkaldte ‘trolls’.

Det er typisk følgere, der ikke vil tilkendegive deres identitet og som skriver negative kommentarer på f.eks. Instagram og Facebook.

 

Her er Gigi heldigvis ikke alene, da hun har flere veninder, der ved hvad det vil sige at være kendt i den digitale tidsalder.

Derfor kan de også hjælpe hinanden med at navigere på de sociale medier. En af de veninder, som Gigi ofte går til når kommentarerne bliver for hårde, er Kendall Jenner.

 

“Vi overkommer trolls ved, at vi har hinanden. Det er det samme som at date nogen i branchen fremfor at date nogen uden for branchen. Man forstår det kun rigtigt, hvis man selv bogstaveligt talt oplever det. Når folk er rigtig lede? Jeg bor sammen med min bedste ven fra high school, men typisk ringer jeg til Kendall, fordi Kendall altid bare siger ‘Du har ikke brug for det der, bare lad det ligge’, og hvis det kan virke for hende, så virker det også for mig.”

 

Læs også: Se Victoria’s Secrets engle lip sync’e Justin timberlakes nye hit

 

Herudover fortæller Gigi, hvordan der i hendes generation er en tendens, hvor kendte som hende selv finder støtte i andre ligeværdige, da man som flok kan modstå mere negativitet. Gigi mener, at det er sværere for udefrakomne at pille kendte personer ned, hvis de står sammen i en flok og står ved det, de laver. Så understreger de, at de er kommet for at blive og, at de har arbejdet rigtig hårdt for at nå toppen.

 

Gigi vil gerne være med til at sørge for, at hendes generation af rollemodeller ikke lader sig kue af mænd og presset udefra, især på de sociale medier. Derfor er Gigi fortaler for, at de istedet skal prioritere det kvindelige venskab. Hun fortæller, at der i underholdningsindustrien er mange kvinder, der støtter hinanden og viser, at det ikke er i orden at være ondskabsfuld.

 

“Jeg synes, at det er et unikt træk ved vores generation.”

via GIPHY

I galleriet kan du se billeder af underskønne Gigi.

Klik eller swipe dig igennem galleriet…