Celebrity

Gigi Hadid deler for kun anden gang babybule-billeder – og de har fået fans til at spekulere

- 18/09/2020

Den 25-årige topmodel, Gigi Hadid, venter sit første barn sammen med sangstjerne Zayn Malik. Den kendte familie er gået utroligt stille med dørene i forbindelse med graviditeten, men nu har den kommende mor for kun anden gang delt en række babybule-billeder – og de har fået fans til at spekulere…

Der gik ikke længe, fra topmodellen Gigi Hadid og sangstjernen Zayn Malik bekræftede, at de – efter to års adskillelse – igen var et par, til de offentliggjorde en kæmpestor nyhed.

I et interview den 30. april 2020 bekræftedede Gigi nemlig de rygter, der havde floreret noget tid: Ja, hun var gravid!

Derefter åbnede hun en lille smule for godteposen til de nysgerrige fans – hun fortalte blandt andet, hvad hun cravede allermest under sin graviditet – men i det store hele trak hun sig fra offentlighedens søgelys, og det er ikke meget, vi har set til den gravide Hadid-søster, mens hun har været i lykkelige omstændigheder.

I midten af juli ændrede det sig dog, da hun delte den første billedserie af sin – i øvrigt gudesmukke – gravide krop, og nu har Gigi igen inviteret sine mange instagramfølgere tættere på, idet hun igen har delt en række babybule-billeder.

”Fra da jeg var cirka 27 uger henne. Tiden fløj,” skrev Gigi, og dét fik folk til at spekulere…

Har Gigi allerede født parrets datter?

Gigis mor, Yolanda Hadid, bekræftede allerede for længe siden, at terminsdatoen var engang i september, og da den kommende morfar, Mohamed, oven i købet tidligere på ugen delte et digt på Instagram, der lød ”I Guds navn, den nådefulde, vil jeg sige, at jeg elsker dig og er så stolt af dig @gigihadid” satte det for alvor gang i rygterne om, at Hadid/Malik-babyen måtte være kommet til verden. Især fordi han hurtigt slettede det igen…

Ingen i familien har dog endnu bekræftet, at fødslen har fundet sted, så indtil da kan vi jo kun gisne – og glæde os over igen at have fået et glimt at den yndige models babybule. 

Psst! Vi var i øvrigt også ved at få vores havre-latté galt i halsen tidligere på ugen, da Gigis lillesøster, topmodellen Bella Hadid, delte et billede af sin runde mave ved siden af Gigis. Det viste sig dog hurtigt, at det bare var en spøj. Mon ikke Gigi ellers ville sætte pris på en lille fætter eller kusine til sin datter?