Celebrity

Freja Beha skrottede London og Milano

- 04/03/2011

Man har ikke set skyggen af den danske topmodel Freja Beha under de internationale modeuger indtil nu ...

I marts i år, da de internationale modeuger var i fuld gang, havde vi endnu ikke set skyggen af den danske Chanel-model, Freja Beha, og det satte gang i rygterne om, at Freja Beha var blevet booket eksklusivt til et eneste show det år …

Sidste år var hun alle steder, den danske topmodel Freja Beha!
Hun gik alle de store modeshows under de internationale modeuger – både Isabel Marant, Chanel, Chloé, Dolce & Gabbana, Balmain og mange flere.

Men i år har man so far ikke set skyggen af Freja, som lige nu kan ses som kampagnemodel for både Louis Vuitton og nøgen for danske Georg Jensen.
Hun var ikke i London, hun var ikke i Milano…

Rygtet i Milano sagde, at Chanel havde købt Freja Beha eksklusivt til deres show under den franske modeuge, som tog sin begyndelse i går i byernes by, Paris!
Angiveligt skulle modegiganten have indgået en økonomisk aftale med Freja Beha, som skulle afholde hende fra at medvirke i nogen som helst andre shows… Den første tanke, det giver, er jo umiddelbart:
“Gad vide, hvad Chanel har betalt for det…?”

Men det skulle vise sig ikke at være sandt, for Freja Beha viste sig i går på catwalken i Paris under Hakaan Yildirims show!
Hvorfor Freja i år har valgt kun at gå shows under modeugen i Paris, melder rygterne desværre ikke noget om.
Men ELLE undersøger naturligvis sagen! Stay tuned …

Læs også: Freja Beha udtaler, at modeljobbet er let …