Celebrity

Filmaktuelle Eva Mendes lader op i sengen

- 06/10/2010

ELLE har mødt den veldrejede skuespillerinde i London til en kort snak om film, inspiration – og søvn ...

Smukke Eva Mendes er lige nu aktuel i action-komedien The Other Guys, hvor hun spiller over for bl.a. Mark Wahlberg og Will Ferrell. Vi har mødt den veldrejede skuespillerinde i London til en kort snak om film, inspiration – og søvn …

Du blev spurgt, om du ville være med i filmen, allerede inden manuskriptet var færdigskrevet. Hvordan var det?
Det var en fantastisk følelse! Jeg har aldrig før været så tidligt inde i processen på en film, og rollen som Dr. Sheila Gamble blev derfor på en måde skrevet direkte til mig. Min rolle er ikke så stor, og det var jeg forberedt på, men til gengæld er den rigtig sjov. Jeg har lige siden, jeg var en lille pige, ville gøre alt for at få folk til at grine, og jeg har virkelig lavet nogle skøre ting – det er bare de færreste af dem, der er optaget på kamera. Så jeg er utrolig glad for komedier. Jeg bliver desværre ikke tilbudt så mange roller i den genre, men forhåbentlig kommer denne film til at vende op og ned på det. Ellers er jeg ganske godt tilfreds med de roller, som jeg har haft indtil nu. Mest af alt på grund af de mennesker jeg har arbejdet sammen med. Jeg startede min karriere ved at spille over for Denzel Washington (i Training Day, red.) og siden hen har jeg arbejdet sammen med nogle af de allerstørste skuespillere. Jeg føler mig meget privilegeret.

Hvem er dine inspirationskilder?
Åh, jeg har så mange. Min mor er min største inspiration, men inden for filmbranchen synes jeg, at Kate Winslet har en utrolig god karriere. Hun mestrer både drama og komedie – hun kan alting! Hende respekterer jeg højt, og hun inspirerer mig meget. Jeg holder også rigtig meget af Marion Cotillard. Hun har taget nogle utroligt gode karrierevalg, efter hun modtog en Oscar – en Oscar som var vel fortjent (i 2008 for rollen som Edith Piaf i Spurven, red.). Penélope Cruz er jeg også fan af. Og Angelina Jolie. I virkeligheden er der en masse utrolige og dygtige kvinder i filmbranchen, som inspirerer mig.

Du har mange bolde i luften – du har bl.a. også en anden film ude, Last Night, hvor du spiller over for Keira Knightly og Sam Worthington. Hvordan klarer du det hele?
Der kommer et tidspunkt, hvor jeg tager en uge fri og bare sover. Og det er ikke en joke. Når jeg kommer hjem efter at have været ude i verden og promovere film, så går jeg i seng i flere dage i træk. Jeg trækker persiennerne ned, og så ligger jeg bare og læser og sover – sammen med min hund, Hugo. Og så har jeg en utrolig sød assistent, som sætter mad frem ude foran døren, og en gang imellem åbner jeg så døren, spiser maden og går straks på hovedet i seng igen. Det er altid en utrolig dejlig tid, også selv om det lyder lidt skørt!

Tjek filmen på http://www.theotherguys-movie.com/