Celebrity

En Instagram-profil vi kan li’… som ikke kan li’ os!

- 15/10/2014

Det er helt uden filter når "Den Lyserøde Elefant" tager modebranchen, Instagram og vores selfie-kultur op til revision - og vi ELLEsker det! Grin med her...

Denne anonyme Instagram-profil, der kun er lidt over to uger gammel, har allerede fået næsten 17.000 følgere på Instagram og høster flere hundrede likes på sine billeder.

‘Den lyserøde elefant’ (@denlyserodeelefant) har allerede vundet ELLE-redaktionens hjerter med sine sjove – og til tider meget rammende (!) – citater. Profilen gør tykt grin med modebranchen, instagram-kulturen og den populære selfie-tendens!

Se også: Yes, der kommer en SATC 3

Kort sagt kan man sige, at ‘den lyserøde elefant’ siger alt det, som vi allesammen tænker eller har tænkt, men sjældent siger højt – og ja, indrømmet, nok også fordi at flere af tingene desværre er noget vi godt kan se os selv og vores nærmeste i… Og måske netop derfor, så er vi ved at dø af grin over denne anonyme Instagram-profil, der tager totalt pis på os allesammen og denne “se mig”-kultur, som de fleste af os kan nikke genkendende til at være en del af.

Og antallet af følgere og likes taget i betragning, virker det som om der er flere, der har det ligesom os, og som er med på at tage lidt pis på sig selv og hele den kultur, som vi er en del af. Så high-five til profilen for at give os allesammen én over nallerne og mulighed for at grine lidt af os selv og hinanden.

Læs også: Se den fulde Alexander Wang x H&M kollektion

Her på ELLE-redaktionen er der særligt et par af ‘den lyserøde elefant’s kommentarer, som har ramt plet i vores mode-hjerter, og vi har samlet 10 af de aller sjoveste i galleriet nedenfor…

Foto: @denlyserodeelefant

Psst.. Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!