Celebrity

Emmy Awards 2015: Se alle kjolerne

- 21/09/2015

Dette års Emmy Awards blev traditionen tro en sand perlerække af smukke, unikke og glamourøse kreationer på tidens mest populære skuespillerinder. Vi har samlet alle kjolerne fra den røde løber i galleriet...

Emmy Awards 2015 blev meget mere end en stor tv-fest, hvor der blev uddelt et hav af fornemme og prestigefyldte priser til tidens mest populære og dygtige skuespillere.

Årets Emmy Awards blev også et festfyrværkeri af smukke og glamourøse kjoler, der strålede om kap med hinanden på den røde løber. 

Se også: Chefretaktricen rapporterer fra Michael Kors’ SS16-show

Vi har samlet alle de 61 smukke kjole fra den røde løber, og du kan blandt andet glæde dig til at se Kerry Washington i en drøm af en kjole fra Marc Jacobs, hvor der var masser af sølv, glimmer, et tigh-high snit og den fineste dybe v-udskæring.

Derudover kan du også glæde dig til at se en klassisk, stilfuld og helt ‘almindelig’ Lady Gaga i en smuk sort sag fra Brandon Maxwell – et outfit, der måske tyder på, at popdronningen har lagt sin tidligere trang til at optræde i mærkeværdige og opsigtsvækkende outfits (læs: kødkjolen fx) på hylden til fordel for de mere klassiske outfits. Well done, Lady Gaga!

Se også: Barbara Werner: Se mine sko!

Derudover kan du også se alle dine ‘Orange Is The New Black’-veninder, som alle sammen ligner en million – og ja, de selvfølgelig ser helt anderledes ud end i serien.

Se alle de smukke kjole i galleriet!

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!