Celebrity

Elizabeth Olsen: Ashley Olsen er min yndlings-søster

- 24/02/2014

Lillesøsteren til Mary-Kate og Ashley Olsen udtalte for nyligt i et radioprogram, hvilken af sine to søstre hun foretrækker mest.

At vælge imellem sine søstre er nærmest en umulig opgave, for det kan være ligesom at vælge sin yndling blandt Ben & Jerrys-isene eller at finde sin foretrukne Hemsworth-bror. Men det virker som om, at 25-årige Elizabeth Olsen ikke har noget problem mellem at vælge sine to søstre, Mary-Kate og Ashley Olsen.

Elizabeth Olsen er meget mere end bare en lillesøster. Læs mere her

I sidste uge optrådte hun i det amerikanske radioprogram Watch What Happens Live, hvor Elizabeth Olsen blev spurgt, hvem der var hendes foretrukne søster. Det er et temmelig direkte spørgsmål, men det største chok kom, da hun rent faktisk gav et svar, for hendes yndling er Ashley Olsen.

Ashley huskede min fødselsdag, men jeg bærer ikke nag over, at Mary-Kate glemte min,” sagde hun.

Se et eksempel på Elizabeth Olsens streetstyle her

Elizabeth Olsen prøvede herefter at glatte lidt ud ved at sige, at alle i søskendeflokken er meget tætte.

“Vi er alle meget tætte! Jeg er også tæt med min bror. Jeg skulle bare have sagt ham. Det ville have været den letteste løsning. Mary-Kate vil rent ud sagt komme hjem fra sin ferie, og skyde mig for at have sagt det,” sagde Elizabeth Olsen.

Lillesøsteren glattede derefter yderligere ud ved at sige, at hun godt forstår, at Mary-Kate Olsen glemte hendes store dag på hendes rejse udenlands, selv om hun hurtigt kunne have sendt en SMS.

“Hvor tit når du er på ferie, ser du på telefonen og kigger på datoen? Du ser ikke rigtigt datoen. Du tænker bare, at det her er dag tre på min ferie,” siger Elizabeth Olsen.

Til trods for den glemte fødselsdag så har Mary-Kate og Ashley Olsen dog tidligere slået fast, at de sætter stor pris på deres søskende ved at kalde deres tøjkollektion for Elizabeth og James.