Celebrity

Designer Simon Porte Jacquemus’ bryllup: Se de bedst klædte gæster

- 30/08/2022

Weekenden stod i kærlighedens tegn for Simon Porte Jacquemus og Marco Maestri, der med et hav af kendte og stilfulde gæster indtog Sydfrankrig med et romantisk drømmebryllup.

Det er aldrig helt nemt at finde ud, hvad man skal have på, når man skal til bryllup.

Om så dresscoden efterspørger noget specifikt, om det er udenfor eller indenfor, eller om der bare er tale om en god, gammeldags tøjkrise.

Forestil dig så, at du skal til bryllup hos en af tidens allerstørste og mest populære designere. Så skulle du se os få sved på panden over, hvad garderoben den dag skulle byde på. Men så er det jo godt, at man bare kan låne fra gommens eget mærke.

Det var i hvert fald tilfældet for mange af gæsterne til weekendens bryllup mellem designer Simon Porte Jacquemus og kreativ chef Marco Maestri, der lørdag kunne sige ja til hinanden i den sydfranske by Charleval, hvor Jacquemus voksede op. 

Parret, der mødte hinanden, da Jacquemus blev den første kunde hos Maestris bureau Yoann & Marco, havde inviteret familie og gode venner til den store dag, hvor vielsen fandt sted på det lokale torv foran rådhuset. 

Her blev en tydelig rørt Jacquemus ført op ad gulvet af sin elskede mormor Liline, som designeren flere gange har brugt i kampagner for sit mærke. Det er hende, der stadig bor i byen, som parret i dagens anledning havde indtaget med sine velklædte gæster.

Blandt dem var flere kendte gæster som blandt andre den britisk-albanske popstjerne Dua Lipa og den franske model og influencer Didi Stone. Og langt størstedelen var selvfølgelig klædt i tøj fra Jacquemus.

Foto: Ritzau Scanpix

Dua Lipa, der er en tæt ven af Simon Porte Jacquemus, ankom i en gennemsigtig kjole med påsyede dekorationer. Til at toppe looket bar hun mærkets skulpturelle taske ‘La Vague’.

Model og influencer Didi Stone ankom med sin kæreste, den belgisk-congolesiske rapper William Kalubi, bedre kendt som Damso, der ligeledes var i Jacquemus fra top til tå.

Foto: Ritzau Scanpix

Også designer Amina Muaddi, der er en favorit hos stjerner som Kardashian/Jenner-familien og Hailey Bieber, var med til brylluppet sammen med sin kæreste, komikeren og musikeren Fary Lopes.

Foto: Ritzau Scanpix

Blandt gæsterne var også den franske model, designer og it-girl Jeanne Damas, der har kendt Jacquemus i mange år helt tilbage fra dengang, de begge to havde en blog. Hun står blandt andet bag det populære mærke Rouje, og er en streetstyle-darling til flere af verdens modeuger.

Foto: Ritzau Scanpix

Den argentinske model Micaela Arganaraz var også med, da de to gomme blev viet. Hun har blandt andet gået shows for luksusmærker som Versace og Chanel, og har selvfølgelig også flere gange været på catwalken for Jacquemus.

Foto: Ritzau Scanpix

Også model Tina Kunakey var med til det smukke bryllup. Hun havde ladet sin mand, skuespiller Vincent Cassel, blive hjemme og havde i stedet taget sin ven, fotograf Victor Santiago, med under armen.

Foto: Ritzau Scanpix

Vielsen var ikke kun fyldt med velklædte gæster, men også en masse rørende øjeblikke for designeren og sin mand, der følte sig overvældet over seancen.

Det ses tydeligt på billederne fra den smukke vielse, som han selv har delt med ordene “FRIHED, LIGESTILLING, BRODERSKAB”. I et andet post beskriver han også, hvordan det at vokse op som homoseksuel dreng i en lille by ikke altid var nemt, hvorfor det betød ekstra meget for ham at kunne blive gift i sin barndomsby.

Efter vielsen på det store torv, hvor flere tusind mennesker var mødt op for at overvære vielsen og overdynge parret med kærlighed, var gæsterne inviteret til stor fest og middag udenfor byen.

Her satte vejen, hvor Jacquemus plejede at lege som barn, scenen for en smuk langbordsmiddag efterfulgt af en kæmpe fest med et specialbygget diskotek, hvor alle gæster fik udleveret en hvid brudekjole af værtsparret, som de kunne feste i natten lang. Og det gjorde de bestemt ud at dømme fra billederne, designeren selv har delt samme med et af ham selv som barn iført en brudekjole.

Læs ogå

Her er alt, vi ved om Bennifers store bryllup denne weekend