Celebrity

De bedste øjeblikke fra Pippa Middletons bryllup

- 22/05/2017

Lørdag den 20. maj 2017 fandt et af årets smukkeste bryllupper sted, da Pippa Middleton og James Matthews sagde ja til hinanden i kirken. Vi har samlet nogle af de smukkeste billeder fra det royale bryllup her...

Lørdag den 20. maj 2017 sagde Pippa Middleton og James Mathews ja til at leve lykkeligt sammen resten af deres dage. Og det var i den grad et prinsessebryllup, der var stablet på benene med royale gæster og en bedårende brud i de mest idylliske omgivelser England. 

Finansmanden James Matthews friede til hertuginden Pippa Middleton sidste sommer, og efter den smukke vielse i St. Mark’s Church i Englefield, var det et smilende brudepar, der trådte ud af kirken, imens de holdt i hånden og kyssede foran de mange tilskuere.

Pippa Middleton er ikke selv royal, men er søster til Prins Williams kone, Kate Middleton, og fik tilbage i 2011 stor opmærksomhed for den flatterende kjole, som hun bar som brudepige til deres bryllup. Der var derfor stor opmærksomhed fra de britiske medier, da Pippa Middleton i lørdags selv skulle vies.

Læs også: H.K.H. Kronprinsesse Mary modtager en prestigefuld økonomi-pris for kvindeligt lederskab

Den smukke brudekjole, som Pippa Middleton denne gang fik opmærksomhed for, var designet af den britiske Giles Deacon, der er kendt for sine dramatiske print og moderne twist på traditionelle styles. Den britiske designer har tidligere designet både brudekjoler og couture-kollektioner og klædt stjerner som blandt andre Sarah Jessica Parker og Cate Blanchett på. Det var derfor en taljerig, men traditionel, hvid brudekjole, som den yndige brud bar. 

Vi ønsker parret stort tillykke med brylluppet, og har i galleriet samlet nogle af de bedste øjeblikke fra den smukke dag.

ELLE nyhedsbrev